Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην κοινή  ετήσια εκδήλωση των 12 παραγωγικών φορέων της πόλης  
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην κοινή  ετήσια εκδήλωση των 12 παραγωγικών φορέων της πόλης  

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοινή, ετήσια εκδήλωση των 12 παραγωγικών φορέων της πόλης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, στο μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

 

Ο κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, εξήρε τη συνεργασία των παραγωγικών τάξεων της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι στον Πειραιά έχουν επιτευχθεί, μεταξύ των φορέων, ευρείες συνεργασίες επ΄ ωφελεία της πόλης. Επιπλέον  ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε: «Ο δήμος, αλλά και ευρύτερα ο Πειραιάς προοδεύει, κάτι που οφείλεται ότι στην πόλη είμαστε όλοι σαν μία οικογένεια και η συνεργασία αυτή αντανακλά κυρίως το γενικότερο πλαίσιο μέσα στο οποίο δουλεύουμε. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι κοντά και να στηρίζει τους παραγωγικούς φορείς της πόλης μας».

Τέλος, ο κ. Μώραλης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2024 θα είναι μία καλή χρονιά τόσο για τον Πειραιά όσο και για τη χώρα.

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων,

 

 έκανε λόγο για υποδειγματική συνεννόηση και σύμπραξη όλων των παραγωγικών φορέων που συνεργάζονται με το Ε.Β.Ε.Π., υπογραμμίζοντας τις αισιόδοξες προοπτικές που πλέον ανοίγονται για τον κόσμο του επιχειρείν.

Από  τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης και  Παναγιώτης Ρέππας, η Δημοτική Σύμβουλος Ελίνα Βερυκάκη  και ο  Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης.

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...