Τετάρτη , 28 Οκτώβριος 2026
Home AGENDA Φιλανθρωπικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Φιλανθρωπικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος, για φιλανθρωπικό σκοπό, την Κυριακή 21/1/24 και ώρα 19:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, Πειραιώς 160, στην Αθήνα.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες και ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, έχουν και φέτος να διαγράψουν σπουδαία πορεία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Πλωτάρχη Λ.Σ. Θεόδωρου Βλάχου. Μαζί τους, στον φιλανθρωπικό αγώνα, θα αγωνιστούν οι Ολυμπιονίκες πολίστες και στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στον υγρό στίβο και συγκεκριμένα οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος, Ψύχος Γεώργιος, Μάζης Δημήτριος και οι Υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Δάνδολος Κωνσταντίνος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Χατζής Θέμης, Ρέππας Γεώργιος, Βλοντάκης Αντώνιος, Αφρουδάκης Γεώργιος και Καλακόνας Θεόδωρος.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Έχοντας γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, καθημερινά καταβάλλει προσπάθεια να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξή της – κυριολεκτικά και μεταφορικά – και κατά συνέπεια, την βελτίωση της ποιότητας ζωής της. Ήδη, έχει καταφέρει να στηρίζει τον κορμό της σε μια περπατούρα και έχει αναπτύξει προφορικό λόγο. Είναι ένα δυνατό κορίτσι και εύχεται να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο, όπως αυτό της αγαπημένης της ηρωίδας, της «ποντικίνας Μάντυ» από την σειρά «Peppa Pig», ώστε να αυξηθεί η αυτονομία της.

Με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε να συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής της, ενώ εάν τα έσοδα ξεπεράσουν το απαραίτητο ποσό (4.680€), θα συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής ενός ακόμη 3χρονου ήρωα, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον αγώνα είτε απλά να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, χωρίς την φυσική του παρουσία στον αγώνα, μπορεί στον κάτωθι σύνδεσμο να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Make-A-Wish_Water-Polo-National-Team

Τέλος, σημειώνεται πως η μεγαλύτερη δωρεά που θα κατατεθεί, «κερδίζει» μία συλλεκτική μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και τον προπονητή τους Πλωτάρχη Λ.Σ. Θεόδωρο Βλάχο, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Λιμενικό ΣώμαΥΝΑΝΠΦιλανθρωπικός αγώναςΓΓΝΛ

Related Articles

Διπλή πρεμιέρα για το Θέατρο «Κάτω απ’ τη Γέφυρα» με Φρίελ και Μπρεχτ

Χορεύοντας στη Λούνασα του BrianFriel ~ 2ος Χρόνος Ένα από τα σημαντικότερα...

ESG SHIPPING AWARDS – THE CONFERENCE 2026

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2026 Από την Αναγνώριση στην Πραγματική Λεκτική Δράση ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...

9ο Athens Investment Forum

Το 9ο Athens Investment Forum επιστρέφει στις 2 Νοεμβρίου 2026 στο Μέγαρο...

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν. 2026

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν. 2026 Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν....