Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά με  τον  νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή  Πειραιά Ταξίαρχο Αριστείδη Λυμπεράτο
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά με  τον  νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή  Πειραιά Ταξίαρχο Αριστείδη Λυμπεράτο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με  τον  νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή  Πειραιά Ταξίαρχο Αριστείδη Λυμπεράτο

 

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο,  ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  με  τον  νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή  Πειραιά, Ταξίαρχο Αριστείδη Λυμπεράτο.

Κατά τη συνάντηση,  συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων,   θέματα ασφαλείας της πόλης του Πειραιά, όπως και  το  θέμα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης.  Παρών στη συνάντηση  ήταν ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: 

«Υποδέχθηκα σήμερα τον νέο Αστυνομικό  Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Λυμπεράτο, σε μια πρώτη συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα. Συζητήσαμε θέματα ασφαλείας και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης του Πειραιά. Αν και είμαστε μια πόλη που δεν έχει βαριά εγκληματικότητα, υπάρχουν ορισμένα περιστατικά  με παραβατικές συμπεριφορές  ανηλίκων, καθώς και ανάλογα προβλήματα στην Παλαιά Κοκκινιά και στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου με πολλές καθημερινές παραβατικές συμπεριφορές, είτε από κατοίκους είτε από μετακινούμενες ομάδες από άλλες περιοχές. Τόνισα δε στον Ταξίαρχο ότι άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση, καθώς πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν εξαλείφεται αλλά πολλαπλασιάζεται καθημερινά.

Επιπλέον, αναφερθήκαμε στο μεγάλο θέμα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, για το οποίο κι εμείς ως Δημοτική Αρχή πρέπει να προωθήσουμε καθώς στεγάζεται  σε ακατάλληλο κτήριο στο κέντρο της πόλης μας. Πιστεύω ότι θα  έχουμε μια  άριστη  συνεργασία,  προς όφελος των  κατοίκων του Πειραιά».

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Related Articles

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε

To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε Διαβάστε το από τον παρακάτω σύνδεσμο https://issuu.com/ycg_gr/docs/aello-54 Παλαιότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στον Πειραιά

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, από ώρα 22:00΄ της 20-7-2024 έως την ώρα...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΒΕΠ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΔΕΛΤΑ

Στις 8/7/2024 το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...

Αιτήματα ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον Υπουργό ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΙΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή έντονες διαμαρτυρίες μελών του σχετικά με...