Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ  
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ  

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των καινοτόμων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την στήριξη, ανάδειξη και τόνωση της πειραϊκής αγοράς, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη εταιρεία «Booms», για την ενεργοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος ανταμοιβής πελατών με ενσωματωμένα εργαλεία marketing.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ, χθες Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 124 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η ενίσχυση της της αγοράς του Πειραιά με την ταυτόχρονη προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και επισκεψιμότητας στις πειραϊκές επιχειρήσεις, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης.

Αυτό που ξεχωρίζει και διαφοροποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι κάθε επιχείρηση διατηρεί την αυτονομία της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προωθητικές ενέργειες για το σύνολο της αγοράς και ο καταναλωτής κερδίζει τη μέγιστη ωφέλεια από τις επιχειρήσεις που προτιμά.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος: «Η ψηφιακή εποχή αλλάζει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν πλέον πολλά περισσότερα από την απλή ανταποδοτικότητα στη σχέση τους με αυτές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής αναδεικνύεται πολύτιμος αρωγός και ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του marketing, που θα αυξήσει την προστιθέμενή αξία, τόσο για τον πελάτη, όσο και για την ίδια την επιχείρηση».

 

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...