Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ FRANMAN: Βραβεία σε στελέχη της που διακρίθηκαν το 2023
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

FRANMAN: Βραβεία σε στελέχη της που διακρίθηκαν το 2023

Την άφιξη του νέου έτους γιόρτασε στην καθιερωμένη εκδήλωση του αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας η FRANMAN. Τη βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο ιδρυτής και CEO  Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς και τα επιτεύγματα που σημάδεψαν τo 2023. Επεσήμανε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, την επέκταση σε νέες αγορές, σε 17 νέες συνεργασίες και στην εισαγωγή 2 νέων τμημάτων στην εταιρεία και την προοπτική ενός ακόμη μέσα στην χρονιά, τονίζοντας ότι η Franman πρέπει διαρκώς να εξελίσσεται και να διευρύνει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της. Ακολούθησε η βράβευση των καλύτερων στελεχών και των τμημάτων που ξεχώρισαν κατά την προηγούμενη χρονιά.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

BEST EMPLOYEE B.U 1: Ευτυχία Πολίτη

BEST EMPLOYEE B.U 2: Μαριάννα Βαρθάλη

BEST EMPLOYEE B.U 3: Καλλιρρόη Μπάκα

BEST EMPLOYEE B.U 4: Σοφία Καραχρήστου

BEST EMPLOYEE B.U 5: Χρυσάνθη Παπαγιάννη

BEST NEWCOMER: Ελισάβετ Χατζηθωμά

BEST MANAGER: Λουκάς Χριστολουκάς

MVP: Γιώργος Ευστρατιάδης

PRESIDENT’S AWARD: Βαγγέλης Θεοδωράκης

BEST DIVISION: Business Unit 1 & 2

BEST TEAM: Business Unit 3.

Το φλουρί κέρδισε ο Βέλης Σαμψώνης, Διευθυντής του B.U. 2.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, o Γιώργος Πολύδερας παρέλαβε το τιμητικό βραβείο «Citation of Recognition» για τα 25 χρόνια πολύτιμης προσφοράς του στην εταιρεία.

Μέσα σε ένα ζεστό, εορταστικό κλίμα, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Cyclades του ξενοδοχείου Grand Hyatt, γιορτάσαμε την άφιξη του νέου έτους, στην καθιερωμένη εκδήλωση του αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας. Το φλουρί κέρδισε ο Βέλης Σαμψώνης, Διευθυντής του B.U. 2.
Τη βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο CEO μας, Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος αφού καλωσόρισε, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς και τα επιτεύγματα που σημάδεψαν τo 2023.
Επεσήμανε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, την επέκταση σε νέες αγορές, σε 17 νέες συνεργασίες και στην εισαγωγή 2 νέων τμημάτων στην εταιρεία και την προοπτική ενός ακόμη μέσα στην χρονιά, τονίζοντας ότι η Franman πρέπει διαρκώς να εξελίσσεται και να διευρύνει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της.
Ακολούθησε η βράβευση των καλύτερων στελεχών και των τμημάτων που ξεχώρισαν κατά την προηγούμενη χρονιά ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με party στο εστιατόριο “Raw” στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα στη μαγευτική Ακρόπολη και live μουσική.
On Friday, January 26th, in the Cyclades Hall of the Grand Hyatt hotel, we joyfully gathered to celebrate the beginning of 2024, embracing the long-standing tradition of blessing and cutting the Vasilopita. Velis Sampsonis, Director of B.U 2, was the lucky winner of the traditional coin.
The evening commenced with a warm greeting by our CEO, Costis Frangoulis, extending his welcome to the Franman team, followed by an overview of the past year. During his speech, Mr. Frangoulis acknowledged the important milestones and achievements that marked 2023.
He highlighted the company’s path to success, with the expansion into new markets and 17 new partnerships, as well as the introduction of 2 new Business Units, with the prospect of one more unit within the year. He also emphasized that Franman will continue its remarkable growth to expand its services to its clients.
Following this, the best employees/units of 2023 were honored for their achievements throughout the year, while the evening continued with a party at the “Raw” restaurant on the 9th floor of the hotel, under the breathtaking view of the Acropolis and a live musical performance.

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...