Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Celestyal παρουσιάζει νέα πακέτα ποτών
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Celestyal παρουσιάζει νέα πακέτα ποτών

Η Celestyal έρχεται με ανανεωμένα πακέτα ποτών επί του πλοίου, με νέες ονομασίες, τα οποία προσφέρουν νέες επιλογές.

Τα πακέτα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Την «Go All In», σχεδιασμένη για τους επιβάτες που προτιμούν ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών, και την «Keep It Simple» που είναι σχεδιασμένη για τους επιβάτες που γνωρίζουν εκ των προτέρων τί θέλουν.

 

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Τα πρόσφατα ανανεωμένα πακέτα ποτών που προσφέρουμε επί του πλοίου, με τις νέες ονομασίες  και τις ανανεωμένες επιλογές, έχουν στόχο να ανταποκριθούν στις διαφορετικές προτιμήσεις όλων των επιβατών μας. Είτε πρόκειται για απολαυστικές premium προσφορές όπως το ‘Sky’s The Limit’, είτε για κάτι απλούστερο, όπως το ‘Refresh’, υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Απλοποιούμε την προσφορά μας, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ περισσότερα, επειδή θέλουμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες εμπειρίες για τους επιβάτες μας».

 

Η Celestyal παρουσιάζει νέα πακέτα ποτών

ΗCelestyal έρχεται με ανανεωμέναπακέτα ποτών επί του πλοίου, με νέες ονομασίες, τα οποία προσφέρουν νέες επιλογές.

Τα πακέτα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Την «GoAll In», σχεδιασμένη για τους επιβάτες πουπροτιμούν ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών, και την «KeepItSimple»πουείναι σχεδιασμένη για τους επιβάτες που γνωρίζουν εκ των προτέρων τί θέλουν.

Οι νέες προτάσεις είναι:

Go All In

  • SkysTheLimit– προηγουμένωςγνωστόως Premium Plus – περιλαμβάνειμιαποικιλίααπόμπύρες, κρασιά, αλκοολούχα ποτά, λικέρκαικοκτέιλέωςκαι€10 τοκάθεποτό. Επιπλέον, παρέχεταιέκπτωση 20% σεεπιλεγμένακρασιά. Ητιμήανέρχεταισε€47 τοάτομοανάημέρα.
  • SkyHigh – προηγουμένωςγνωστόωςPremium,το οποίο περιλαμβάνεται στηντιμήτουCelestyalPlus+ Experience.Διαθέτει πλούσια ποικιλία κρασιών, αλκοολούχων ποτών και mocktails, καθώς και κοκτέιλ έως και €7 το κάθε ποτό, βαρελίσια μπύρα, αναψυκτικά, ζεστό και κρύο καφέ και τσάι. Η τιμή ανέρχεται στα €30 το άτομο ανά ημέρα.
  • ClearSkies – προηγουμένως γνωστό ως Alcohol-Free, περιλαμβάνει μια σειρά από mocktails, χυμούς φρούτων, αναψυκτικά, smoothies, milkshakes, slushies και επιλεγμένα ζεστά και κρύα ροφήματα. Η τιμή του ανέρχεται στα €27 το άτομο ανά ημέρα.

KeepItSimple

  • Refresh – προηγουμένωςγνωστόωςSoftDrinks, περιλαμβάνειαναψυκτικάκαι χυμούςφρούτωνσε ποτήρι, καθώς και μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό  σεποτήρι. Ητιμή του ανέρχεται στα €10 το άτομο ανά ημέρα.
  • SweetTreat – προηγουμένως γνωστό ως Kids, περιλαμβάνει μια επιλογή από γλυκές απολαύσεις χωρίς αλκοόλ, όπως mocktails, milkshakes και slushies, απεριόριστα αναψυκτικά, χυμούς σε ποτήρι και ρόφημα ζεστής σοκολάτα ή κακάο. Η τιμή του ανέρχεται στα €16 το άτομο ανά ημέρα.
  • Hydration– προηγουμένως γνωστό ως PremiumWater, περιλαμβάνει μεταλλικό ή ανθρακούχο εμφιαλωμένο νερό. Η τιμή του ανέρχεται στα €8,50 το άτομο ανά ημέρα.
  • Caffeinator – προηγουμένως γνωστό ως Coffee, περιλαμβάνει απεριόριστους επιλεγμένους καφέδες και μια ποικιλία τσαγιών από βότανα, μαζί με μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό σε ποτήρι. Η τιμή του ανέρχεται στα €12 το άτομο ανά ημέρα.

Ο κοςLeeHaslett, ΓενικόςΕμπορικόςΔιευθυντήςτηςCelestyal,δήλωσε: «Τα πρόσφατα ανανεωμένα πακέτα ποτών που προσφέρουμε επί του πλοίου, με τις νέες ονομασίες  και τις ανανεωμένες επιλογές, έχουν στόχο να ανταποκριθούν στις διαφορετικές προτιμήσεις όλων των επιβατών μας. Είτε πρόκειται για απολαυστικές premium προσφορές όπως το ‘Sky’s The Limit’, είτε για κάτι απλούστερο, όπως το ‘Refresh’, υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε όλα τα γούστα.Απλοποιούμε την προσφορά μας, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ περισσότερα, επειδή θέλουμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες εμπειρίες για τους επιβάτες μας».

Οι αλλαγές έχουν τεθεί σε εφαμρογή σε ολόκληρο τον στόλο μας από την έναρξη της νέας σεζόν, στις 02 Μαρτίου 2024.

 

Σχετικά με τη Celestyal

Celestyal, η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο. Με θεμέλιο την μοναδική ελληνική κληρονομιά της, η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική  φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της, εξασφαλίζοντας την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Διαθέτοντας δύο ολοκαίνουργια πλοία, που φιλοξενούν έως και 1260 επιβάτες το καθένα, η Celestyal δίνει προτεραιότητα στις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών που υποδέχεται πάνω από 100.000 επιβάτες ετησίως από περισσότερες από 130 διαφορετικές εθνικότητες.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία προκύπτει από την πολύτιμη άποψη των επιβατών της και των στοιχείων που αντλεί από την αγορά, έχει συμβάλει στη συνεχή επιτυχία της στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το όραμα της Celestyal επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αφοσίωσή της στην παροχή αυθεντικών και μοναδικών εμπειριών, επιβεβαιώνει το όραμά της να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική, εμπλουτισμένη άποψη για ποικίλους προορισμούς.

 

Related Articles

YES FORUM:  Γνώρισε την VShips! V.Group

Γνώρισε την VShips! V.Group 👉🏾 Σήμερα παρουσιάζουμε την ιστορία της VShips, πρωτοπόρο...

14th Annual Capital Link: Operational Excellence in Shipping Forum

Tuesday, September 24, 2024 – The 14th Annual Operational Capital Link Excellence...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ- Έναρξη εγγραφών στα Σεμινάρια

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ...

ΥΝΑΝΠ: Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο”

Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο” – Το μοναδικό ψηφιακό εργαλείο...