Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home AGENDA “ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΠ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ”
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

“ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΠ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ”

Τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με ώρα έναρξης τις 3.30 μ.μ., αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου.

Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Προέδρου του ΕΣΠ Θ. Καπράλου και εν συνεχεία θα  παρουσιαστούν προς έγκριση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

Στη συνέχεια, μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στις 5.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στις κυρίες:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, για την υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη του Πειραιά και για την στήριξή της  στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση της πειραϊκής  επιχειρηματικότητας.

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΖΑΡΑΚΕΛΗ, Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Τουρισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για το αξιόλογο έργο της στους τομείς της προβολής της πόλης του Πειραιά, της εξωστρέφειας και της στήριξης της πειραϊκής επιχειρηματικότητας

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ, Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ», για την διακεκριμένη και ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή και τη συνδικαλιστική δράση της.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΦΟΥΝΗ, Διευθύντρια Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, για τη συμβολή της στην καταγραφή, διάδοση, και ανάδειξη της ιστορίας του Πειραιά και των πειραϊκών επιχειρήσεων.

ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΒΡΑΜΗ, Πρόεδρο της «Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ», για την ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή  και την πολυσήμαντη κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση.

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...