Δευτέρα , 7 Σεπτέμβριος 2026
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ε.Β.Ε.Π και Σ.Ε.Ε.Ν. συνενώνουν δυνάμεις στο επιχειρηματικό και επιχειρησιακό πεδίο της επιβατηγού ναυτιλίας.
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ε.Β.Ε.Π και Σ.Ε.Ε.Ν. συνενώνουν δυνάμεις στο επιχειρηματικό και επιχειρησιακό πεδίο της επιβατηγού ναυτιλίας.

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΠ και ΣΕΕΝ
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας υπεγράφη κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ.  του Επιμελητηρίου από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Κορκίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διονύση Θεοδωράτο παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά.
Στην αρχική φωτογραφία  βλέπουμε από αριστερά: Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ, Διονύσης Θεοδωράτος πρόεδρος  ΣΕΕΝ, Κωστής Αχλαδίτης  Β΄Αντιπρόεδρος ΕΒΕΠ, Ιωάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας.
Δ.Σ.  ΕΒΕΠ

Related Articles

DNV: The energy transition is becoming a fleet-management challenge as much as a technical challenge

A vessel’s transition strategy cannot be separated from the way it is...

Maran Tankers Management has taken delivery of MARAN MYRSINI a dual-fuel Suezmax oil tanker

Maran Tankers Management proudly announces the delivery of MARAN MYRSINI, the fourth...

KATRADIS ROPES AI ADVISOR: Our new AI-powered assistant, available 24/7 on our website

At KATRADIS S.A., we’re continuously investing in innovative solutions that make it...