Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. συναντήθηκε με τους Πρόεδρους της ΟΨΕ του Σ.Ε.ΨΥ.Π
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. συναντήθηκε με τους Πρόεδρους της ΟΨΕ του Σ.Ε.ΨΥ.Π

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος Β.Ε.Π. Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας με τον πρόεδρο Ο.Ψ.Ε Δημήτρη Κοντούσια και τον πρόεδρο Σ.Ε.ΨΥ.Π. Κωνσταντίνο Τσιντώνη χθες, Πέμπτη 28/3/2024.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες του κλάδου όπως πιστοποιήσεις , αδειοδοτήσεις, έλλειψη τεχνικών χεριών κ.α.

Ο πρόεδρος ΒΕΠ μεταξύ άλλων επεσήμανε : Σε μια κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων των Τεχνικών Επαγγελμάτων που προκύπτουν από την έλλειψη, τα κενά ή την πολυπλοκότητα του θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης και άσκησης επαγγέλματος και την έλλειψη τεχνικών χεριών ενώνουμε δυνάμεις με τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες των σχετικών Τεχνικών Επαγγελμάτων. Σε αυτό το πλαίσιο με κοινές θέσεις και προτάσεις θα προσπαθήσουμε μέσα από μια σειρά δράσεων να αναδείξουμε προβλήματα των τεχνικών επαγγελμάτων αλλά και να συμβάλλουμε από κοινού στην επίλυση τους. Ήρθε επιτέλους η στιγμή που αναγνωρίζεται η σημασία των τεχνικών επαγγελμάτων για την ελληνική οικονομία. Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος, δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Όλοι μαζί πάμε να αλλάξουμε σελίδα για τα τεχνικά επαγγέλματα.

Related Articles

Διαγωνισμός ΦΟΙΝΙΞ: Ζωγραφικής – Αγιογραφίας & Παιδικής ζωγραφικής

Ανακοίνωση από ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΔΙΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΔΗΛΩΣΤΕ Έγκαιρα συμμετοχή στον...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MAVRIKOS IMPORTS S.A. για πέμπτη χρονιά στα Greek Exports Forum & Awards 2024

Η εταιρεία MAVRIKOS BORN2EXPORT βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατηγορία Top Trading Export Company αναδεικνύοντας την εξαιρετική...

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πασχαλινές ευχές

Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος...