Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή 2024
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή 2024

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, είναι μια ευκαιρία για την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, των δικαιωμάτων του και την ενδυνάμωση των ενεργειών και δράσεων ενημέρωσης για τη διεκδίκησή τους.

O πρώην υπουργός και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας A’ Πειραιώς και Νήσων Κ. Κατσαφάδος βρέθηκε, στην αγορά του Πειραιά. Μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θεόδωρο Καπράλο, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με καταναλωτές,  ιδιοκτήτες καταστημάτων και με εργαζομένους.

Με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας A’ Πειραιώς και Νήσων Κ. Κατσαφάδος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Η Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή καθίσταται φέτος ιδιαίτερα σημαντική υπό των αλλαγών που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του ρόλου του καταναλωτή στη μάχη κατά της ακρίβειας. Η καλλιέργεια της καταναλωτικής συνείδησης, ήδη από την παιδική ηλικία, είναι πολύ σημαντική στο πλαίσιο  διαμόρφωση σωστών και συνειδητοποιημένων ενήλικων καταναλωτών.Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής πρέπει πρώτα να ενημερώνεται και μετά να επιλέγει. Από την άλλη, η κατανάλωση ασφαλών τροφίμων συνιστά ένα θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε άνθρωπο. Η συνοικία της Δημοτικής Αγοράς του Πειραιά  ήταν και παραμένει το πιο ζωντανό σημείο της πόλης. Όλοι περνάμε από εκεί για να ψωνίσουμε ή για να απολαύσουμε  αυθεντικές γεύσεις στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας”.

 

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...