Μια μεγάλη ποικιλία από την πρώτη υπερτροφή που παράγει η Ελληνική γη θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε από τους ίδιους τους παραγωγούς του φεστιβάλ “η Ελλάδα των γεύσεων”. Τα προϊόντα ελιάς είναι σημαντικός παράγοντας στη Μεσογειακή διατροφή αφού έχουν έντονη και πλούσια γεύση και είναι θαυμάσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών.
Από τις 29 Μαρτίου 2024 μέχρι και τις 7 Απριλίου 2024 σας προσκαλούμε για ένα περίπατο δίπλα στη θάλασσα για να γευτείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα ιδιαίτερα προϊόντα που παράγει η Ελληνική γη, και να διασκεδάσετε με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ.
Σας περιμένουμε όλους στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μουτσοπούλου
για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων απ ‘ όλη την Ελλάδα!!
Να είστε όλοι εκεί!!