Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home SLIDER ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΦΕΙΑ: Αποτελέσματα του 2023 των 3 εισηγμένων εταιρειών στην Αμερική- Stealthgas / Imperial Petroleum / C3is
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΦΕΙΑ: Αποτελέσματα του 2023 των 3 εισηγμένων εταιρειών στην Αμερική- Stealthgas / Imperial Petroleum / C3is

Ο Όμιλος Βαφειά ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 2023 των 3 εισηγμένων του εταιρειών στην Αμερική (Stealthgas / Imperial Petroleum / C3is):

Total revenues $360m

Total assets $1,2billion

Total profits $135m

Επίσης ο Όμιλος συνεχίζει ακάθεκτα τις αγορές φορτηγών πλοίων και ανακοινώνει 2 ακόμα supramax που αγοράστηκαν τον τελευταίο μήνα, το AULAC VANGUARD και το AMIRA MIRO! ( φωτογραφίες)

 

 

Και τα δύο Ιαπωνικής κατασκευής χτισμένα το 2012! Ο Όμιλος το τελευταίο χρόνο έχει  αγοράσει 17 φορτηγά πλοία, συγεκρυμένα 8capes , 2 kamsarmax, 3 handies και 4 supramax! Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα είναι ιαπωνικής κατασκευής αφού ο  Όμιλος έχει εκγαταλείψει  την Κίνα από τό 2010 όταν έχτισε 4 aframax στη new times  και ένα capesize στην SWS!! Επίσης θυμίζουμε ότι από τίς 5 ναυτιλιακές εταιρείες του Ομίλου, οι 4 είναι ανευ τραπεζικών  δανείων ενώ η Stealthgas  έχει μόνο 15 τις εκατό δανεισμό.

Ο Όμιλος έχει ακόμα να παραλάβει από Ιαπωνία  2 νεότευκτα 11.000 κυβικά μέτρα έκαστο VCM carriers to 2025 και το  2026! Ενώ μόλις παρέλαβε το τελευταίο από πέντε 40.000 κουβικά  μέτρα Αμμωνία carriers  από την Hyundai στην Κορέα που ονομάστηκε ECO ENCHANTED (φωτό)!

 

Επίσης ο Όμιλος Βαφειά  στηρίζει την προσπάθεια αναβίωσης  της Ελληνικής ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας κ ανακοινώνει οτι έχει ήδη  κάνει πάνω απο 20 δεξαμενισμούς πλοίων στην Χαλκίδα και άλλους 3 στην ONEX!

Μετά  τις τελευταίες  αγορές το συνολικό τονάζ του Ομίλου προσεγγίζει τα 6 εκατομμύρια τόνους DWT!

 

 

Related Articles

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξεκινάμε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου δημόσιου χώρου, που αλλάζει την εικόνα της Αττικής”

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξεκινάμε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου δημόσιου χώρου, ενός εμβληματικού...

Β. Κορκίδης: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα ενισχύοντας ευάλωτα νοικοκυριά και στηρίζοντας επιχειρήσεις»

Από τον  Βασίλη  Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Τρία μέτρα ως...

MOORE GREECE: the first international accountancy network to become a member of the Mindful Business Charter

We are delighted to announce that we are the first international accountancy...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...