Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΟΛΠΑ.Ε.:  Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics&TransportsThessaloniki Expo”
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΟΛΠΑ.Ε.:  Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics&TransportsThessaloniki Expo”

Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε ως εκθέτης στην 1η Έκθεση «Logistics&TransportsExpo» που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή εκπροσώπων του κλάδου των οδικών, σιδηροδρομικών και λιμενικών μεταφορών και τωνlogistics, του πολιτικού, του επιχειρηματικού κόσμου και θεσμικών φορέωνμε κύριο θέμα τις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Στην Έκθεση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.YuZenggang και άλλα στελέχη της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να συζητήσουν για τα κρίσιμα ζητήματα του μεταφορικού κλάδου, τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά και κυρίως για τον σημαντικό ρόλο της χώρας και της Βόρειας Ελλάδας και Θράκης, η οποία λόγω της γεωγραφικής της θέσης αποτελεί έναν βασικό διαμετακομιστικό κόμβο, ο οποίος διαρκώς αναπτύσσεται και σημειώνει μεγάλη δυναμική και νέες δυνατότητες.

Η ΟΛΠ Α.Ε. και το λιμάνι Πειραιά, στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες για το σύνολο των λιμενικών δραστηριοτήτων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την καθιέρωση της χώρας και την ανάδειξή της παγκοσμίως ως ένα σημαντικό επιχειρηματικό και μεταφορικό κέντρο.

Related Articles

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...

VANOS’ Protect & Defend retail: inspiring gifts, for this Easter season

This Easter season, if you are looking for inspiring gifts, visit the...

GAC: Record-breaking container throughput following import surge

 Gothenburg, Sweden The container volumes at the Port of Gothenburg continue to...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MAVRIKOS IMPORTS S.A. για πέμπτη χρονιά στα Greek Exports Forum & Awards 2024

Η εταιρεία MAVRIKOS BORN2EXPORT βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατηγορία Top Trading Export Company αναδεικνύοντας την εξαιρετική...