Τρίτη , 21 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ο Υπουργός Επικρατείας σε γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Υπουργός Επικρατείας σε γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς

Την Τρίτη 23Απριλίου 2024, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας, με επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κύριο Μάκη Βορίδη.

Τα μέλη μας είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στον κύριο Μάκη Βορίδη προκαλώντας έναν εποικοδομητικό διάλογο με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με θέματα επικαιρότητας που αφορούν την Ελλάδα, τις προκλήσεις των επερχόμενων Ευρωεκλογών και το σημαντικό ρόλο της Ναυτιλίας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην σημαντική προσφορά της Ε.Ε.Ε. μέσω του ευρύτερου Ναυτιλιακού κόσμου των 50.000.000 ευρώ για την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στη Θεσσαλία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτατοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων ή ενώσεων όπως:ο κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ),ο κύριος Κέλλας Δημήτριος Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Λαρίσης,ο κύριος Νικόλαος Βερνίκος Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ICCHELLAS) ο π. Βουλευτής Καρδίτσας κύριος Παύλος Σιούφας η κυρία Βούλα Πατουλίδου υποψήφια Ευρωβουλευτής Ν.Δ.,,ο κύριος Γιάννης Σαχίνης Πρόεδρος της αδελφότητας Υδραίων.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξης τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρευρέθηκαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά:

ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος Διευθύνων Σύμβουλος της EasternMediterraneanMaritime limited.

ο κύριος Πάνος Ηλιόπουλος ceo της IliosShippingcos.a.

Εκ μέρους του Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και του Δρ. Νικόλαου Τσάκου,ο Ναύαρχος Στέλιος Κωστάλας της εταιρείας TsakosGroup.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικής τιμητικής πλακέτας στον επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κύριο Μάκη Βορίδη. Ενός κάδρου που φέρει τον όρκο της Θέμιδος και έχει εγχάρακτη αφιέρωση στον Υπουργό.

Από αρ. ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος, ο Υπουργός  κ. Μάκης Βορίδης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας για την πάντοτε διακριτική, αξιόλογη παρουσία τους και την άρτια δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Αρχική φωτογραφία:

Από αριστερά προς τα δεξιά:

Ο Ναύαρχος κύριος Στέλιος Κωστάλας εκ μέρους ενός εκ των τριών Χορηγών της εκδήλωσης του κυρίου Νικόλαου Τσάκου, ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της EasternMediterraneanMaritimelimited επίσηςΧορηγός, ο Πρόεδρος της ΝΛΠ κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος, ο Υπουργός Επικρατείας κύριος Μάκης Βορίδης κρατώντας την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε μετά την ομιλία του στο γεύμα εργασίας, ο κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης, Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ και ο κύριος Ηλιόπουλος ceoτης IliosShippingcos.a. επίσης Χορηγός της εκδήλωσης.

 

Related Articles

ΒΕΠ:ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...

 Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος στα Χανιά 

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων...