Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home AGENDA 6th MARiEDU 2024
AGENDAΝΑΥΤΙΛΙΑ

6th MARiEDU 2024

Το Institute of Maritime & Economic Strategy, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται διεθνώς θα φιλοξενήσει το (34ο Συνέδριο του οργανισμού), «MARiEDU 2024» με συνδιοργανωτή το Career Stream για 6η φορά. Το θέμα του συνεδρίου είναι: “SHIPPING EDUCATION – EMPLOYMENT”.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel.
Το Ινστιτούτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής στα πλαίσια των συνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει διεθνώς πραγματοποιεί με συνδιοργανωτή την Career Steam το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο Athens Marriott Hotel στην Αθήνα το Ναυτιλιακό συνέδριο MARiEDU 2024 (34o Συνέδριο του οργανισμού), με την αιγίδα κυβερνητικών, επαγγελματικών και θεσμικών φορέων.
Το Ναυτιλιακό Συνέδριο MARiEDU αποτελεί ένα σημαντικό meeting point στελεχών από τον Ναυτιλιακό κλάδο. Η φετινή διοργάνωση έχει βασικό θεματολογικό άξονα :
ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ –  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Οι Διεθνείς απαιτήσεις, και ο ρόλος
Πανεπιστημίων & Ιδιωτικών Crew Training Centers
Το συνέδριο φιλοδοξεί να θέσει προς συζήτηση τα θέματα της Ναυτιλιακής εκπαίδευσης ως μοχλός μιας επιτυχημένης καριέρας στη Ναυτιλιακή βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ναυτιλιακή εκπαίδευση που παρέχουν Πανεπιστήμια ιδιωτικά και δημόσια, Κολέγια καθώς και training centers ναυτιλιακών εταιρειών. Επίσης θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας όσον αφορά τον Ναυτιλιακό κλάδο όπως επίσης και τον τομέα της ακτοπλοΐας.
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές εντάσσονται τόσο εκπρόσωποι Ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων όσο και επικεφαλείς τμημάτων HR μεγάλων Ναυτιλιακών εταιρειών.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει το πως οι Ναυτιλιακές εταιρείες που απασχολούν στελέχη γραφείου καθώς επίσης και πληρώματα πλοίων, βρίσκουν στους απόφοιτους ακαδημιών και πανεπιστημίων στελέχη με τα επιθυμητά προσόντα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας θα πρέπει να εγγραφείτε στην φόρμα www.Mareconf.eu

Related Articles

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v Atalandi with Cargill

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε

To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε Διαβάστε το από τον παρακάτω σύνδεσμο https://issuu.com/ycg_gr/docs/aello-54 Παλαιότερα...

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας-STAND UP COMEDY SPECIAL

STAND UP COMEDY SPECIAL Την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Π – Τ/Ρ σκάφους στο Σαρωνικό

Εντοπισμός 15 αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη...