Πέμπτη , 10 Σεπτέμβριος 2026
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΠ Α.Ε.:  Ανακοίνωση για το ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων (Γ2)
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΛΠ Α.Ε.:  Ανακοίνωση για το ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων (Γ2)

default

Η ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει ότι στις 22/8  το πρωί, ώρα 9:24 π.μ., σημειώθηκε ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων της εταιρείας στη Διαχείριση Γ2. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη κατά τη φόρτωση ενός κάδου εκσκαφέα από τον προβλήτα της Διαχείρισης Γ2 σε ένα Mafi (πλατφόρμα μεταφοράς), το οποίο προοριζόταν για μεταφορά σε πλοίο.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο χειριστής του περονοφόρου τοποθέτησε τον κάδο στο Mafi, ωστόσο, ο κάδος στη συνέχεια έπεσε τραυματίζοντας έναν άλλον συνάδελφο χειριστή. Οι εργαζόμενοι της Διαχείρισης Γ2 έσπευσαν αμέσως για να βοηθήσουν τον τραυματία  συνάδελφό τους.

Άμεσα κατέφτασε και το ασθενοφόρο του ΟΛΠ, το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο συνεχώς εντός του λιμένος, στο συγκεκριμένο σημείο. Οι τραυματιοφορείς παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Metropolitan για την αναγκαία φροντίδα και θεραπεία του. Παράλληλαειδοποιήθηκεη ΛιμενικήΑστυνομία, στελέχη της οποίας βρέθηκαν στο σημείο για κάθε αναγκαία περαιτέρω ενέργεια.

Οι σκέψεις μας είναι με τον τραυματία συνάδελφό μας και την οικογένειά του. Με δεδομένη την υποστήριξήμας με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η ταχεία και πλήρης ανάρρωσή του, διατηρούμε στενή επικοινωνία με το νοσοκομείο για να ενημερωνόμαστε για την κατάσταση του τραυματία χειριστή μας.

Στον ΟΛΠ, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Οι κανονισμοί του Οργανισμού είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την ισχύουσα νομοθεσία, για την προστασία της υγείαςκαι ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες αρχές για τη διεξαγωγή ενδελεχούς και διαφανούς έρευνας για τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

Related Articles

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για ΔΕΘ: Η αγορά περίμενε περισσότερα – Χρειάζεται σχέδιο για το επιχειρείν σήμερα

Άδικο το γεωγραφικό κριτήριο που διαχωρίζει τις επιχειρήσεις της Αττικής – Περιορισμένες...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ: Ο γόρδιος δεσμός του ενεργειακού κόστους

Δήλωση προέδρου ΕΒΕΠ για τον «γόρδιο δεσμό» του ενεργειακού κόστους Η εξειδίκευση...

Σε ” ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ” θα μας ταξιδέψει ο Τενόρος Παναγιώτης Λαζαράτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Πρόσκληση από τον καθηγητή Διοικητικού Δικαίου στη Νομική (ΕΚΠΑ)και Τενόρο,  Παναγιώτη  Λαζαράτο“Σας...