Τρίτη , 18 Φεβρουάριος 2025
Home AGENDA 1st ESG Summit
AGENDA

1st ESG Summit

Έρχεται το πιο επιδραστικό ESG SUMMIT από την ICAP CRIF

To 1ο ΕSG Summit: “Building Sustainable Ecosystems” θα πραγματοποιηθεί

την Τρίτη,1 Απριλίου 2025, στα Asteria Γλυφάδας (Domus).

Για πρώτη φορά, η ICAP CRIF διοργανώνει ESG Summit , ένα επιδραστικό ΗΥΒΡΙD συνέδριο που φιλοδοξεί να καταστεί ορόσημο για τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις.

Με τίτλο “Building Sustainable Ecosystems”, έχει ως στόχο να επιμορφώσει αλλά και ν’ αναδείξει την αναγκαιότητα και τους τρόπους, υλοποίησης βιώσιμων ενεργειών που συμβάλλουν στη μακροχρόνια επιχειρηματική ανάπτυξη, προάγοντας την περιβαλλοντική προστασία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εταιρική διακυβέρνηση.

 

Το 1o ESG Summit: “Building Sustainable Ecosystems”, θ΄ αποτελέσει το κόμβο συνάντησης των επιχειρήσεων και των φορέων που αναγνωρίζουν την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και επιθυμούν να διαμορφώσουν το μέλλον του ESG στην Ελλάδα.

 

Related Articles

Επιχειρηματικό Φόρουμ «Επενδύοντας στην Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας – Ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις»

Ξενοδοχείο King George Δηλώστε συμμετοχή Το Ινστιτούτο Tony Blair, η Οικονομική Σχολή...

ΔΘΠ|| ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ”Ο ανθρώπινος μόχθος’

ΕΤΑΡΤΗ 19.2.2025 | ΩΡΑ: 19.30 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...

ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ: “Βία στο σχολείο. Μας αφορά!”

Επιμορφωτικός κύκλος επτά διαδικτυακών συναντήσεων για την πρόληψη της βίας των ανηλίκων...

Η καρδιά της νέας ελληνικής δραματουργίας χτυπά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΑΝΟΙΞΗ 2025 Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά δίνει φωνή στη νέα ελληνική δραματουργία...