Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, υπεύθυνος του τομέα για το yachting, ο κ. Γιώργος Βερνίκος Γεν.Γραμματέας του ΣΕΤΕ, ο Δήμαρχος Πόρου κ.Γιώργος Κουτουζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης και CEO της εταιρείας FXYACHTING κα Barbara Gabriel.
Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γιώργος Κουτουζής και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστας Μουτζουβής απένειμαν τιμητική πλακέτα στην Υφυπουργό Τουρισμού κα Άννα Καραμανλή για το αμέριστο ενδιαφέρον του Υπουργείου στην ανάπτυξη του θαλάσσιου Τουρισμού, στον Πρόεδρο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής κ. Δημήτρη Φραγκάκη, στην εκπρόσωπο του ΕΟΤ Γ.Δ. κα Σοφία Λαζαρίδου για την διαχρονική στήριξή του στον θαλάσσιο τουρισμό και το ελληνικό yachting, στον Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γκίκα μέσω του εκπροσώπου του κ. Αργύρη Γιαννόπουλο, στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής, μέσω του εκπροσώπου του,Υποναύαρχο κ. Χρήστο Φραγκιά,στον Βουλευτή Α’ Πειραιά κ. Νίκο Βλαχάκο, στον Πρόεδρο της ΕΠΕΣΤ κ. Αντώνη Στελλιάτο και στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κα.BarbaraGabriel για την προσφορά τους στο ελληνικό Yachting.
Βραβεύτηκαν επίσης για την στήριξη τους ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού κ. Ευγένιος Βασιλικός.
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης και CEO της εταιρείας FXYACHTINGκα BarbaraGabrielβράβευσε τη κα.BeverlyParsonsγια την πολυετή προσφορά της στο χώρο του Ελληνικού επαγγελματικού Yachting.
Δεξιώσεις και πάρτι σε σκάφη πλαισίωσαν την έκθεση, ενώ πραγματοποιήθηκε Διαγωνισμός Μαγειρικής των Chefsτων σκαφών με κριτές τους καταξιωμένους ChefsΓιάννη Μπαξεβάνη, Φάνη Μαϊκαντή, Γιάννη Μαρκαδάκη και ΜπάμπηΖιντίλη. Στην κατηγορία EMERALD (σκάφη με ημερήσιο ναύλο μέχρι 4.999,00 €) νικητής αναδείχθηκε ηΑμαλία Προβελέγκιουchef του σκάφους SAHANA και στην κατηγορία DIAMOND (σκάφη με ημερήσιο ναύλο 5.000,00 € και άνω) νικητής ο Σάββας Λυχανίδηςchef του σκάφους ABOVE&BEYOND.
Στον Διαγωνισμό Tablescaping στην κατηγορίαEMERALDνικήτριααναδείχθηκε η Μαρία Κωνσταντοπούλου από το σκάφος P2,