Τετάρτη , 21 Οκτώβριος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ  Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στη Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ
ΕΛΛΑΔΑ

 Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στη Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026 διεξήχθησαν οι εργασίες της 56ης Τακτικής Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ, στο ξενοδοχείο ZEUS WYNDHAM GRAND ATHENS.

Η ΠΟΒΑΣ συμμετείχε ενεργά μέσω του Προέδρου της κ. Θεόφιλου Παγιάτη και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνο Κυριακίδη Α’ Αντιπρόεδρο, Λάζαρο Ασλανίδη Β’ Αντιπρόεδρο, Βασίλειο Νικολέτα Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και Χαράλαμπο Τσολακίδη Μέλος, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη Γενική Συνέλευση ως εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι στη Γενική Συνομοσπονδία μέσω των τοπικών Ομοσπονδιών τους.

Στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα μείζονα προβλήματα του κλάδου μας και γενικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των συναδέλφων επαγγελματιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Related Articles

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του Ιδρύματος Ευγενίδου

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2026, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημητρίου Χούπη...

SAS Technology & infiniDome: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για προηγμένες τεχνολογίες προστασίας GNSS και μη επανδρωμένα συστήματα

SAS Technology και infiniDome υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας για την ενίσχυση της στρατηγικής...

Επικαιρότητα 15ης Οκτωβρίου

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Οι Γάλλοι της NEXANS ζήτησαν NAVTEX για το καλώδιο της ηλεκτρικής...

Ο Όμιλος Neptune υποδέχεται το «NIKOS TRAVLOS»

Το νέο πλοίο φέρει τιμητικά το όνομα του ιδρυτή της Neptune, που...