Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Αποφοίτων Saint-Paul συνεχίζει τη δική της δημιουργική παράδοση. Ενώνοντας παλιούς και νέους μαθητές μέσα από την κοινή μας αγάπη για τη σκηνή, φέτος επιστρέφουμε με ένα έργο που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.
Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών
Μια ελεύθερη θεατρική διασκευή
Μια ιστορία για τα όρια, την ποίηση και την ενηλικίωση. Ένα αυστηρό σχολείο, μια αντισυμβατική καθηγήτρια και μια παρέα παιδιών που μαθαίνουν να σκέφτονται διαφορετικά, να διεκδικούν τη φωνή τους… να φτάνουν ακόμη και να ξεπερνούν τα όριά τους.
Μια παράσταση της οποίας η σπίθα γεννήθηκε από την ανάγκη μας να την αφιέρωσουμε στην Άννα Κοκκίνου. Δυστυχώς όμως τα γεγονότα μας προλαβαίνουν και μας προσπερνούν. ..μια παράσταση αφιερωμένη στην Άννα Κοκκίνου και στον Κώστα Βουλγαρίδη.
Το ταξίδι μας ξεκινάει το επόμενο Σάββατο. Εσείς, τι φωνή θα αφήσετε πίσω σας;





