Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ “The Future of Food”: Tο μέλλον του κλάδου των τροφίμων στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΕΒΕΑ και της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“The Future of Food”: Tο μέλλον του κλάδου των τροφίμων στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΕΒΕΑ και της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού

Με την πρώτη εκδήλωση με θέμα “The Future of Food”, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης εγκαινίασαν ένα νέο κύκλο συζητήσεων–“CEO Breakfast”, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων για την καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων στον σχεδιασμό του επιχειρηματικού τους μέλλοντος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, με κύρια ομιλήτρια την Δρ. Morgaine Gaye, Food Futurologist, και δημιουργό του Food Trends, της πρώτης ολοκληρωμένης έρευνας που υπέδειξε ποιες είναι οι τάσεις σε ό,τι αφορά τη διατροφή. Προλογίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου τόνισε ότι: “Στόχος μας είναι η ανάλυση των τάσεων σε τομείς της οικονομίας που αναπόφευκτα στο μέλλον θα επηρεάσουν την ανάληψη επιχειρηματικής δράσης, αλλά και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Με τον τρόπο αυτό, ως ΕΒΕΑ, πέρα από τις προτάσεις μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, επενδύουμε και στην ανάπτυξη εργαλείων πληροφορίας και γνώσης για την καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος”

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://acci.gr/

Related Articles

Κώστας Λυμπουσάκης: Εκφράζουμε την πλειοψηφία των εταιρειών των ρυμουλκών και των ναυαγοσωστικών

Του Σάββα  Αθανασίου Διχασμένες είναι οι εταιρείες που διαχειρίζονται ρυμουλκά και ναυαγοσωστικά,...

Περιθώριο τουλάχιστον 2 ετών ζητούν οι πλοιοκτήτες των υπό ελληνική σημαία ρυμουλκών πλοίων

Παράταση προσαρμογής στα νέα δεδομένα Σειρά προβλημάτων στις διατάξεις του Κανονισμού περί...

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

Black Rope and Green Award Foundation partner to enhance safe and sustainable mooring

We are glad to become the newest Incentive Provider of Green Award Foundation‘s Network....