Τετάρτη , 28 Οκτώβριος 2026
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΒΕΠ με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩΝ – ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΒΕΠ με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩΝ – ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΕΠ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩΝ – ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ  ΝΗΣΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

 

Ο πρόεδρος Β.Ε.Π., Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας στη προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας, πραγματοποίησε συνάντηση μαζί με τον Προέδρο του Σύλλογου Αργυροχρυσοχόων -Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων, και Νήσων, Αθανάσιο Κανάκη και την Υπεύθυνη Εκθέσεων του EnterpriseGreece για τον συγκεκριμένο κλάδο, Στέλλα Γιαννοπούλου την Πέμπτη 18 Απριλίου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του EnterpriseGreece ο πρόεδρος του Σύλλογου Αργυροχρυσοχάων -Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων και Νήσων ενημερώθηκε για τις δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη για την ανάπτυξη εξωστρέφειας καθώς και συμμετοχής σε εκθέσεις με αρωγό το Β.Ε.Π.

 

Ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. μεταξύ άλλων επεσήμανε: ενώνουμε δυνάμεις, αυτό είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για την στήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο. Η εξωστρέφεια πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος των επιχειρήσεων για να αποκτήσουν βιώσιμο και ανταγωνιστικό προφίλ. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων -Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων και Νήσων κάναμε το πρώτο βήμα για την ορθή ενημέρωση σχετικά με τα εργαλεία εξωστρέφειας που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου. Και συνεχίζουμε μαζί για τη νέα σελίδα στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας»

 

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Related Articles

«Ημέρες Καριέρας 2026» του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου οι «Ημέρες Καριέρας 2026», που διοργάνωσε το...

Με πρωτοβουλία Κώστα Κατσαφάδου, τα μέλη των ΚΑΠΗ Πειραιά στο Πολεμικό Μουσείο για την 28η Οκτωβρίου

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με έντονο συμβολισμό ανέλαβε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και...

Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου...