Πέμπτη , 11 Ιούνιος 2026
Home AGENDA EEA: Athens Run για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζόμενους την Κυριακή 29/9 – Δηλώσεις συμμετοχής
AGENDA

EEA: Athens Run για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζόμενους την Κυριακή 29/9 – Δηλώσεις συμμετοχής

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει μία εξαιρετικά σημαντική αθλητική εκδήλωση, προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ευεξίας, ευγενούς άμιλλας αλλά και προστασίας της υγείας όλων μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, η οποία γιορτάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, το Ε.Ε.Α. διοργανώνει τον αγώνα δρόμου Athens Run, την  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:30.

Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως, φέρει την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και θα λάβουν μέρος επιχειρηματίες, εργαζόμενοι επιχειρήσεων, απλοί δρομείς αλλά και μικρά παιδιά.

Με αυτόν τον αγώνα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θέλει να τονίσει την σημασία της προστασίας της υγείας και να συμβάλει στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, με περισσότερη άσκηση.

«Σε μία εποχή που το άγχος, η έλλειψη άθλησης, η κακή διατροφή απειλούν την υγεία μας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών «χτυπά» το καμπανάκι της εκκίνησης ενός ξεχωριστού αγώνα δρόμου. Που μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και να διαπιστώσουν τις ευεργετικές συνέπειες της άσκησης. Και η καλύτερη ημέρα για να ακουστεί πιο δυνατά το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς. Σας προσκαλώ όλους, με την αθλητική σας περιβολή, στο Πεδίον του Άρεως, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 10.30. Ελάτε να τρέξουμε για τη ζωή», σημειώνει στο κάλεσμα του, κυρίως προς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες αλλά και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Οι κατηγορίες του αγώνα θα είναι οι εξής:

 

o       3 χιλιόμετρα Αντρών- Γυναικών

o       6 χιλιόμετρα Αντρών- Γυναικών

o       6 χιλιόμετρα Ομαδικό

o       1 χιλιόμετρο Αγόρια- Κορίτσια Δημοτικού

Εκκίνηση και Τερματισμός Αγώνα: Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αποστάσεων 3,6χιλιομέτρων &1.000 μέτρων θα πραγματοποιηθούν από  κεντρικό σημείο του Πεδίου του Άρεως.

Ώρες Εκκίνησης Αγωνισμάτων: Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 3 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 10.30. Για το δρόμο απόστασης 6 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.15 και για το δρόμο απόστασης 1.000 μέτρων η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00.

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.eea-athensrun.gr

 

Related Articles

Η Τριήρης «Ολυμπιάς» δένει στον Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2026»

Η ιστορική τριήρης «Ολυμπιάς» του Πολεμικού Ναυτικού, δένει και εφέτος στον Πειραιά,...

 ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΣΠ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και η  Νομική Σχολή Αθηνών συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα ...

«Το Καλοκαίρι Ανθίζει Στον Τινάνειο Κήπο»

Μια νέα πρωτοβουλία συμμετοχής και δημιουργίας στον δημόσιο χώρο Ο Δήμος Πειραιά,...

Εταιρία Γραμμάτων κ Τεχνών Πειραιά : “Ο Έρωτας της Αλός”

Αγαπημένοι φίλοι μας, μας το ζητήσατε και θα είναι κοντά μας η...