Τετάρτη , 28 Οκτώβριος 2026
Home AGENDA ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
AGENDA

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων σε συνεργασία με τον Φορέα “Ελληνικό Κτηματολόγιο” διοργανώνει  στις 6.11.2024 και ώρες 15.30-18.30 σεμινάριο εκπαίδευσης στην ηλεκτρονική υποβολή πράξεων προς καταχώριση στο Κτηματολόγιο.
Πρόγραμμα εκπαίδευσης:
15.30-17.30: Παρουσίαση από εκπρόσωπο του Κτηματολογίου βασικών περιπτώσεων πράξεων προς καταχώριση (υποβολή προς καταχώριση αίτησης εγγραφής προσημείωσης, αίτησης εξάλειψης προσημείωσης, καταχώριση δικογράφου, αλλαγή δικαιούχου, τροπή προσημείωσης κλπ)
17.30-18.30: Παροχή διευκρινίσεων, σχετικά με τις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής πράξεων. Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις καθώς και σε ερωτήσεις που θα τεθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Η υποβολή των ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ γίνεται μέσω του Portal ΕΩΣ ΚΑΙ  6.11.2024 και ώρα 14.00.
Ο σύνδεσμος συμμετοχής στο σεμινάριο θα αναρτηθεί στο σχετικό πεδίο στο portal λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
_____________
ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (6-11, 15.30-18.30) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Τετάρτη 6/11, 18:30 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 18:00.ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΣΠ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ από το κανάλι του ΔΣΠ στο YouTube.

Related Articles

Διπλή πρεμιέρα για το Θέατρο «Κάτω απ’ τη Γέφυρα» με Φρίελ και Μπρεχτ

Χορεύοντας στη Λούνασα του BrianFriel ~ 2ος Χρόνος Ένα από τα σημαντικότερα...

ESG SHIPPING AWARDS – THE CONFERENCE 2026

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2026 Από την Αναγνώριση στην Πραγματική Λεκτική Δράση ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...

9ο Athens Investment Forum

Το 9ο Athens Investment Forum επιστρέφει στις 2 Νοεμβρίου 2026 στο Μέγαρο...

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν. 2026

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν. 2026 Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν....