Τετάρτη , 8 Ιούλιος 2026
Home AGENDA 11o Forum Ηγεσίας Women in Business της ICAP CRIF!
AGENDA

11o Forum Ηγεσίας Women in Business της ICAP CRIF!

 

– Την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου (16:00-20:30) στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο Σύνταγμα.

– Με (4) μοναδικά ενδιαφέρουσες Ομιλίες και (7) δια-δραστικές συζητήσεις.

 

Η ICAP CRIF σας προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία έμπνευσης, γνώσης και δικτύωσης στο 11ο Forum “Women in Business – Together to the Next Level”, με θέμα “Essential Changes & Winning Choices”. Ένα Forum αφιερωμένο στη γυναικεία ηγεσία, την επιχειρηματικότητα και τις στρατηγικές επιλογές που οδηγούν στην εξέλιξη.

 

Ένα Forum Ηγεσίας, που κάνει τη διαφορά.

 

Σε μια εποχή που οι αλλαγές είναι ραγδαίες και οι επιλογές καθοριστικές, το Forum της ICAP CRIF έρχεται να ενισχύσει τον διάλογο της επαγγελματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης. Με την παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κας Δόμνας Μιχαηλίδου, και περισσότερους από 200 ανώτατους και ανώτερους επαγγελματίες, το Forum αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να πάνε «στο επόμενο επίπεδο».

 

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες Δελτίο Τύπου

Η ICAP CRIF (πρώην όμιλος εταιρειών ICAP A.E.), με μια πετυχημένη διαδρομή πλέον των 60 ετών και παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο, είναι ο κορυφαίος Όμιλος Εταιρειών στην αγορά Λύσεων Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από τον Δεκέμβριο του 2021, η ICAP A.E. ενσωματώθηκε πλήρως στην CRIF, έναν κορυφαίο παγκόσμιο Οργανισμό. Μέσω 6 εταιρειών, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και λύσεων, που ομαδοποιούνται σε 5 κατηγορίες: Business Information & Credit Risk Solutions, Ratings & Analytics Services, Marketing & Sales Solutions, Technology Solutions & Advanced Analytics και Consulting Services.

Η ICAP CRIF Ratings (θυγατρική της ICAP CRIF A.E.) είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που είναι πιστοποιημένη από την European Securities and Markets Authority (ESMA) ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency) και που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικής Αξιολόγησης (ΕΟΠΑ).

Περισσότερες Πληροφορίες: Γραφείο Τύπου ICAP CRIF

Φρατζέσκα Σιδερή, Corporate Marketing & Communications, Senior Manager

Related Articles

Πρόγραμμα Συναυλιών της Κατερίνας Βερβέρη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2026 10/7 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ με τον Παναγιώτη Πετράκη 15/7...

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting 2027

  25-26 Φεβρουαρίου 2027 Ένα συνέδριο, ένας διάλογος, ένα κοινό όραμα για...

16th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum

16ο Ετήσιο Φόρουμ Επιχειρησιακής Αριστείας στη Ναυτιλία της Capital Link Βέλτιστες πρακτικές...

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Sports Cardiology 2026” με διεθνή συμμετοχή

Με χαρά σας ανακοινώνουμε διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου “ Sports Cardiology 2026”, με διεθνή...