Ανακοίνωση από το Δ.Σ. και την Πρόεδρο κ.Δήμητρα Κούβαρη της Ένωσης Απανταχού Μανιατών, σχετικά με δωρεά προς την Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν»
Με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας είχαμε τη χαρά, αντιπροσωπεία του Δ.Σ., να επισκεφθούμε την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» για να προσφέρουμε δωροεπιταγή για την αγορά προϊόντων από τα καταστήματα Adidas για τους μικρούς ήρωες που φιλοξενούνται σε αυτό.
Στον «Καλό Ποιμένα» μας υποδέχθηκε και πάλι η διευθύντρια κυρία Αγγελική Κουζούμη, μία γυναίκα που καθημερινά αγωνίζεται για τα παιδιά αυτά. Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση καθώς μας ενημέρωσε για την πορεία του έργου που επιτελείται, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Με την βοήθεια και των παιδιών, είχαμε την χαρά να ξεναγηθούμε αυτή την φορά και στον χώρο και πραγματικά θέλουμε από καρδιάς να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας και να δώσουμε συγχαρητήρια για το υπέροχο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, και για τις συνθήκες διαβίωσης και γαλούχησης των παιδιών!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζετε τις δράσεις μας και παράλληλα τον φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα! Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δείχνουμε την έμπρακτη υποστήριξη μας σε αυτούς τους ανθρώπους που στόχο έχουν να παρέχουν προστασία, φροντίδα και αγάπη δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης για κάθε παιδί που έχοντας εγκαταλειφθεί ή κακοποιηθεί από την βιολογική του «οικογένεια», φθάνει στην «αγκαλιά» τους.
Η αγάπη και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι πάντα οδηγός μας! Γιατί #Μαζι Ειμαστε Πιο Δυνατοι !
#Ένωση Απανταχού Μανιατών #ΚαλόςΠοιμήν #Enosi Maniaton #MaziEimastePioDynatoi #WeLoveMani #WeLoveGreece
Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ( Στέγη Ανηλίκων Καλός Ποιμήν”