Πέμπτη , 30 Μάρτιος 2023
Home AGENDA Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting
AGENDAΝΑΥΤΙΛΙΑ

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023, στο 5άστερο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS. Το Συνέδριο, το οποίο έχει γίνει θεσμός, διεξάγεται κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, καθώς και του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας,  του Propeller Club, του ΠΣΕΠΕ και του Hellenic Association of Women.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο προβλέπεται μεγάλη και δια ζώσης και virtually, αναδεικνύοντας το Συνέδριο ως σημείο αναφοράς για το ελληνικό yachting.  Κορυφαίες εταιρείες του χώρου, συμμετέχουν χορηγικά. (https://gryachtingcongress.com/sponsors-2023/).

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες που καλύπτουν το σύνολο των αναπτυξιακών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το ελληνικό yachting σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα όπως: Ναυτιλία & Θαλάσσιος Τουρισμός, Η Επόμενη μέρα μετά το Νομοσχέδιο, Chartering&Brokerage / Bareboats&CrewedBoats, Yachting – Ασφάλεια στην θάλασσα, Yachting, Περιβάλλον & Πράσινη Ενέργεια – Ενεργειακή Μετάβαση, Μαρίνες, Yacht Refit/ Design/ Building/ Repair/ Shipyards, Yachting & Εκπαίδευση, Γυναίκες στον χώρο του Yachting, Θαλάσσιος Τουρισμός & Μπλε Οικονομία. (https://gryachtingcongress.com/schedule-2023/).

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ναυτιλίας και του τουρισμού, επιχειρηματίες του χώρου και ακαδημαϊκοί, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον κλάδο του yachting σήμερα.

Κεντρική παρουσιάστρια του Συνεδρίου θα είναι η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, ενώ συντονιστές των επιμέρους πάνελ θα είναι έμπειροι δημοσιογράφοι.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Trinity Εvents και την BoatsAdvisor Hub&Events και θα μεταδίδεται μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και σε Iivestreaming.

Η δυνατότητα εγγραφών θα ισχύει έως τις 10Φεβρουαρίου 2023.

 

https://gryachtingcongress.com/

events@trinityevents.gr / info@boatsadvisor.com

Related Articles

Η “ΟΜΟΝΟΙΑ” και ο Δήμος Πειραιά προσκαλούν σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Η αδελφότητα Κρητών Πειραιά «η Ομόνοια» και ο δήμος Πειραιά συνδιοργανώνουν εκδήλωση...

Οι θέσεις των κομμάτων για οικονομία και επιχειρηματικότητα – Άτυπο debate του Ε.Ε.Α.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει ένα άτυπο debate για τον σχεδιασμό των...

Το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο σε Νέα Πορεία

Η αλλαγή πλεύσης, η προσπάθεια εκσυγχρονισμού, τα αποτελέσματα και η επόμενη μέρα...

“Το Yachting ως επενδυτική ευκαιρία υψηλών αποδόσεων”

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Free Registration at https://www.upyachting.eu/registration Στα πλαίσια του Διεθνούς Money Show...