Σάββατο , 7 Νοέμβριος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Εκλογές για την Ελληνική Εταιρεία Logistics
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκλογές για την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT τα μέλη της ΕΕL εκλέγουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την διετία 2023-2024.
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή μέλους νέου ΔΣ, παρακαλούνται όπως αποστείλουν την αίτησή τους (https://bit.ly/3GyCPZ4) στην Γραμματεία EEL (info@eel.gr) έως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και έως ώρα 18.00.
Επισημαίνεται ότι στην ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση δικαίωμα ψήφου έχουν τα Τακτικά, τα Ομότιμα και τα Εταιρικά Μέλη του σωματείου, τα οποία έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
Για την διευθέτηση των συνδρομών τους, τα μέλη μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία EEL (info@eel.gr-210 6717361)
H συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική.

#ΕλληνικήΕταιρείαLogistics #SupplyChain #Logistics #eel #ΓΣΜ

Related Articles

172 μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής του κοινότητας του ΕΜΠ στη διεθνή κατάταξη “World’s Top 2% Scientists”

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συγχαίρει θερμά τα 172 μέλη της ακαδημαϊκής και...

Αίτημα της ΠΟΒΑΣ για παράταση στο OpenBusiness

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΟ ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ   Αίτημα παράτασης έως τις 31/12/2027 για...

ΠΣΕ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2026

Panhellenic Exporters Association   Άλμα Εξαγωγών +11,6% τον Σεπτέμβριο — Ιστορικό Ρεκόρ...

ΕΒΕΠ : Τα τρία σενάρια της τιμής του πετρελαίου μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η αγορά προεξόφλησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στις...