Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ “The Future of Food”: Tο μέλλον του κλάδου των τροφίμων στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΕΒΕΑ και της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“The Future of Food”: Tο μέλλον του κλάδου των τροφίμων στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΕΒΕΑ και της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού

Με την πρώτη εκδήλωση με θέμα “The Future of Food”, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης εγκαινίασαν ένα νέο κύκλο συζητήσεων–“CEO Breakfast”, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων για την καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων στον σχεδιασμό του επιχειρηματικού τους μέλλοντος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, με κύρια ομιλήτρια την Δρ. Morgaine Gaye, Food Futurologist, και δημιουργό του Food Trends, της πρώτης ολοκληρωμένης έρευνας που υπέδειξε ποιες είναι οι τάσεις σε ό,τι αφορά τη διατροφή. Προλογίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου τόνισε ότι: “Στόχος μας είναι η ανάλυση των τάσεων σε τομείς της οικονομίας που αναπόφευκτα στο μέλλον θα επηρεάσουν την ανάληψη επιχειρηματικής δράσης, αλλά και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Με τον τρόπο αυτό, ως ΕΒΕΑ, πέρα από τις προτάσεις μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, επενδύουμε και στην ανάπτυξη εργαλείων πληροφορίας και γνώσης για την καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος”

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://acci.gr/

Related Articles

Ενδυναμώνοντας την γενιά Z

Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Ιδρύματος Ευγενίδου, η γενιά Ζ...

Γεύμα εργασίας του ΥΝΑΝΠ με τον Υφυπουργό Οικολογικής Μετάβασης και Περιφερειακής Συνοχής της Γαλλίας

Γεύμα εργασίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη, με τον...

Neptune Lines recently had hosted 14 students from the World Maritime University of Malmö

Neptune Lines recently had the privilege of hosting 14 students from the...