Τρίτη , 28 Μάρτιος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΕΠ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΒΕΠ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΡΩΝ

Στο ΕΠΑΛ Μεγάρων η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Β.Ε.Π., για τον μήνα Φεβρουάριο 2023 στη μνήμη του προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου
Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας απευθύνει πρόσκληση για την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον μήνα Φεβρουάριο 2023, που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Μεγάρων (είσοδος από την οδό Γεωργάκη).
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα προσφερθεί τεχνολογικός εξοπλισμός για το εργαστήριο Η/Υ του ΕΠΑΛ Μεγάρων και θα απονεμηθούν έπαινοι στους μαθητές Β’ και Γ’ τάξης Μηχανολόγων για την επιλογή τους να ακολουθήσουν την ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Επισημαίνεται ότι με πρωτοβουλία του εκλιπόντος Πρόεδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά αναλήφθηκαν δράσεις για την ανάδειξη και αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης και τη σημασία της στην αγορά εργασίας με την κατάρτιση και εξειδίκευση τεχνιτών.

Related Articles

Διακοπές ρεύματος στον Πειραιά από 27 έως 30 Μαρτίου 2023

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των...

ΣΙΜΜΙΠΑΣΕ: Ενημερωτική ημερίδα στον Πειραιά την 1η Απριλίου

Ο ΣΙΜΜΙΠΑΣΕ ( Σύλλογος Ιδιωτικών Μεγάλων και Μικρών Παιδικών Σταθµών και Νηπιαγωγείων...

“Καρδιομεταβολικά Νοσήματα: Πρόληψη και Αντιμετώπιση”ενημερωτική εσπερίδα

Την Τρίτη 28/3/2023 και ώρα 7.00 μ.μ. Στο Εντευκτήριο Ι.Μ.Ν. Αγ. Κων/νου...

Έκκληση: Να φύγουν τα κεσόνς από την Πειραϊκή

Ανακοίνωση από  τους  Ενεργούς Πολίτες της Πειραϊκής   Ενώ η Cosco με...