Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Δόμνα, στην ανάγκη φαίνεται!
ΕΛΛΑΔΑ

Η Δόμνα, στην ανάγκη φαίνεται!

Συνεχείς είναι και τις μέρες αυτές οι επισκέψεις της Δόμνας Μιχαηλίδου σε δομές πρόνοιας και περίθαλψης του Πειραιά, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον και η έμπρακτη στήριξη, δεν εξαντλούνται σε εθιμοτυπικές επισκέψεις στις γιορτές.
Στο Κέντρο Ημέρας Αστέγων, του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής, που λειτουργεί η PRAKSIS, στον Πειραιά, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μίλησε με ευάλωτους συμπολίτες μας, αλλά και τα στελέχη που δίνουν τον καθημερινό αγώνα, για να υπάρχουν φροντίδα και συνθήκες αξιοπρέπειας.
Στην ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για τα Δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία, τόνισε ότι η κοινωνική πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν αποτελεί μια μορφή κρατικής φιλανθρωπίας, αλλά υποχρέωση που απορρέει από τις αρχές και τις αξίες που θεμελιώνουν τον πολιτισμό μας, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.
Αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κατά την διάρκεια της εφημερίας του, η Πειραιώτισσα πολιτικός είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το προσωπικό και τους γιατρούς, που μέσα σε διαρκή πίεση, κερδίζουν καθημερινά τις μάχες της ζωής.
Σε όλες τις επισκέψεις της η Δόμνα Μιχαηλίδου συνοδεύεται από εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες της, ώστε όλες οι παρατηρήσεις και επισημάνσεις, να οδηγούν σε παρεμβάσεις ουσίας για τους πολίτες του Πειραιά.

Related Articles

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο...

«Προς θάλασσα μεριά…»το νέο βιβλίο της Δανάης Μπεζαντάκου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Δανάη Μπεζαντάκου ανακοινώνουμε την δημιουργία...

Επικαιρότητα 19ης Απριλίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο λόρδος Βύρωνας και ο γουοκισμός. 19 Απριλίου συμπληρώνονται διακόσια χρόνια...