Τετάρτη , 4 Οκτώβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ  Η ΠΟΒΑΣ κοντά στους συναδέλφους σε Θεσσαλονίκη και Χανιά
ΕΛΛΑΔΑ

 Η ΠΟΒΑΣ κοντά στους συναδέλφους σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κος Λάζαρος Ασλανίδης και ο Γενικός Γραμματέας κος Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν στην έναρξη του νέου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος της EuropaTheLab που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη στις 25/01/2023.

Στις 29/01/2023 ο κος Θεόφιλος Παγιάτης επισκέφτηκε τα Χανιά και παρέστη στην ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της ArchitecturalAluminiumAcademy που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανιών «Ο Ήφαιστος».

Παράλληλα ο Πρόεδρος την ίδια μέρα απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γεώργιου Κώνστα  από την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» που αφορούσαν την επαγγελματική κατάρτιση των συναδέλφων, το έργο της ΠΟΒΑΣ και τις ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες του κλάδου. Επιπροσθέτως ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου.

Related Articles

Χωρίς τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 17:00

Στάση εργασίας των εργαζομένων- Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά. Χωρίς...

Η Σεμίραμις Παλού στο 13th Annual Capital Link Forum “Operational Excellence in Shipping Forum”

Ανακοίνωση από την εταιρεία Diana Shipping Inc. Η κ. Σεμίραμις Παληού, Διευθύνουσα...

Εκδήλωση πυρκαγιάς στο “LUNA MAERSK”-έδεσε στο Κερατσίνι εκφόρτωση του κοντέινερ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του...

Ξεκίνησε η δύσκολη αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου της Μαγνησίας

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Υπουργείο...