Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ  Η ΠΟΒΑΣ κοντά στους συναδέλφους σε Θεσσαλονίκη και Χανιά
ΕΛΛΑΔΑ

 Η ΠΟΒΑΣ κοντά στους συναδέλφους σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κος Λάζαρος Ασλανίδης και ο Γενικός Γραμματέας κος Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν στην έναρξη του νέου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος της EuropaTheLab που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη στις 25/01/2023.

Στις 29/01/2023 ο κος Θεόφιλος Παγιάτης επισκέφτηκε τα Χανιά και παρέστη στην ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της ArchitecturalAluminiumAcademy που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανιών «Ο Ήφαιστος».

Παράλληλα ο Πρόεδρος την ίδια μέρα απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γεώργιου Κώνστα  από την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» που αφορούσαν την επαγγελματική κατάρτιση των συναδέλφων, το έργο της ΠΟΒΑΣ και τις ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες του κλάδου. Επιπροσθέτως ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου.

Related Articles

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο...

«Προς θάλασσα μεριά…»το νέο βιβλίο της Δανάης Μπεζαντάκου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Δανάη Μπεζαντάκου ανακοινώνουμε την δημιουργία...

Επικαιρότητα 19ης Απριλίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο λόρδος Βύρωνας και ο γουοκισμός. 19 Απριλίου συμπληρώνονται διακόσια χρόνια...