Τετάρτη , 29 Μάρτιος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα «από σκουριά κι αλμύρα»
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα «από σκουριά κι αλμύρα»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ "ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΙ ΑΛΜΥΡΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε μια βραδιά γεμάτη «από τέχνη και πολιτισμό» εξελίχθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα, με τίτλο «από σκουριά κι αλμύρα», την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος ανθρώπων της Τέχνης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Το «παρών» έδωσαν πολιτικοί απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, επιχειρηματίες, άνθρωποι της ναυτιλίας και της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, καλλιτέχνες και συνδικαλιστές, που τους ένωσαν τα πρωτότυπα, εξαιρετικά έργα του δημιουργού.

Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2023.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 14:30 & 17:00 – 20:00. Σάββατο 11:00 – 14:30.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Φιλοξενούμε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου την έκθεση «από σκουριά κι αλμύρα» του Γιάννη Μίχα, ο οποίος πέρα από φίλος έχει μακρά διαδρομή στα κοινά με θετική προσφορά σε ό,τι ανέλαβε. Ο Γιάννης Μίχας έχει μια μακρόχρονη πορεία ως ζωγράφος, εστιάζοντας στα καράβια που μαζί με τη θάλασσα και το λιμάνι, αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πόλης μας. Χαιρόμαστε για την προσέλευση  κόσμου από τον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών και επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε πρωτοβουλίες ανθρώπων που συνδέονται με τον Πειραιά επί σειρά ετών. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Μίχα γι΄ αυτή την πολύ όμορφη έκθεση».

 

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Μίχας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Λευτέρη Γιοβανίδη και το προσωπικό για την φιλοξενία και τη στήριξη της έκθεσης. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσοι με την παρουσία τους τον τίμησαν στα εγκαίνια της έκθεσής του «από σκουριά κι αλμύρα».

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης κ.  Δημήτρης Καρύδης,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του  Δήμου Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου κ. Λευτέρης Γιοβανίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά «Piraeus Plus» κ. Ηλίας Σαλπέας.

Related Articles

Παρουσίαση Δημοτικού Συμβούλιο Νέων Δήμου Πειραιά

Το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Δημοτικού ...

Πολλαπλά οφέλη για πολίτες και επιχειρήσεις από τις επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Οι προοπτικές για τη σύσταση, για πρώτη φορά, επιχειρηματικών ενεργειακών κοινοτήτων μέσω...

Γιάννης Μελάς: Εκλογές Μαΐου «Οι Έλληνες θα δώσουν το μήνυμα για σταθερότητα και ανάπτυξη»

Ο βουλευτής  Γιάννης Μελάς για την ανακοίνωση των  βουλευτικών εκλογών στις 21...

Διακοπές ρεύματος στον Πειραιά από 27 έως 30 Μαρτίου 2023

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των...