Πέμπτη , 23 Μάρτιος 2023
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου ανακοινώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, μετά τις αρχαιρεσίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Εξαγωγικής Οργάνωσης της χώρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγη ομόφωνα η κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη (φωτ.) (εταιρεία «ChGS»-Σύμβουλοι Επιχειρησιακής Στρατηγικής). Στις θέσεις των Αντιπροέδρων, επανεξελέγησαν η κυρία Αλεξάνδρα Χαζάπη-Πίττα (εταιρεία «Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ») και η κυρία Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου (εταιρείες «GF ENERGY ΑΕΒΕ» και «SOYA MILLS INTERNATIONAL») και εξελέγη επίσης ο κύριος Χρήστος Μίχαλος (εταιρεία «SWAN S.A.»).

Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο κ. Νικόλαος Μαυρίκος (εταιρεία «ΜΑΥΡΙΚΟΣ Α.Ε.») και Οικονομικός Επόπτης επανεξελέγη ο κ. Μπασσάμ Άζαρ (εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Α.Ε.»).

Σύμβουλοι εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι κ.κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης (εταιρεία «ADELCO Α.Ε.»), Φάνης Ματσόπουλος (εταιρεία «UNIVERSAL CARRIERS SA»), Νικόλαος Μεϊμετέας (εταιρεία «NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»), Μπερτζελέτου Έλλη (εταιρεία «ΔΗΜ.Θ.ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ Α.Ε.») και Ιουλία Χαϊδά (εταιρεία «ΙΚΤΙΝΟΣ ΑΕ»).

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη με αφορμή τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου δήλωσε τα εξής:

«Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, της Κεντρικής Εξαγωγικής Οργάνωσης της χώρας εκπροσωπούνται δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα εξωστρεφών δραστηριοτήτων. Ο Σύνδεσμος με την ίδια αταλάντευτη βούληση θα συνεχίσει να στηρίζει και να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των Ελλήνων Εξαγωγέων, να διευρύνουν το αποτύπωμά τους στις διεθνείς αγορές ενώ παράλληλα θα εξακολουθεί να παρεμβαίνει στον Δημόσιο Διάλογο και να προωθεί τις θέσεις και τα αιτήματα του εξαγωγικού κόσμου στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Την ισχύ της παρέμβασής του απέδειξε περίτρανα στο πρόσφατο Συνέδριο που επιτυχώς διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων με τίτλο: «Επανασχεδιασμός του Xάρτη των Eλληνικών Eξαγωγών – Οι Χώρες Στόχοι των Ελλήνων Εξαγωγέων».

 

Ο κ.Μαυρίκος είναι πρόεδρος στον Πανελλήνιο  Σύλλογο Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων, και έχει θέση  Υπευθύνου ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του ΕΒΕΠ.

Related Articles

Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: «Παγκόσμιες Ενεργειακές Προκλήσεις & Στρατηγικές για μια Ελλάδα ενεργειακά αυτάρκη και αειφόρο»

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε  Γεύμα Εργασίας με τίτλο «Παγκόσμιες...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Απρίλιος 2023 – Μάϊος 2024

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Peter Stein,Robert Wilson και Adolf Shapiro στο ΔΘΠ  Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό...

«Αμμόχωστος- Πειραιάς: Διαδρομές Επί Σκοπού» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Έκθεση με  έργα ζωγραφικής της Αμμοχώστου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά   Συνέντευξη Τύπου...

Τάκης Θεοδωρικάκος: « Η ελληνική ναυτιλία σηματοδοτεί την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στην ανασυγκρότηση του κράτους Στις επόμενες εκλογές οι...