Τετάρτη , 31 Μάιος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Δενδροφύτευση Ε.Ε.Α. στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Βαρυμπόμπη
ΕΛΛΑΔΑ

Δενδροφύτευση Ε.Ε.Α. στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Βαρυμπόμπη

Στη Βαρυμπόμπη, μία από τις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν βαρύτατα από τις πυρκαγιές το 2021, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 η τρίτη κατά σειρά δράση δενδροφύτευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών και τη WE4ALL.

 

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων επιχειρηματικότητας και των σωματείων, επαγγελματίες, εθελοντές αλλά και πλήθος οικογενειών με τα παιδιά τους.

 

«Βρισκόμαστε σε μία περιοχή που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές το 2021. Ως Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ήμασταν εδώ και τότε, στηρίζοντας με οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ τις πληγείσες επιχειρήσεις της περιοχής. Συνεχίζουμε με τη σημερινή μας πρωτοβουλία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οικονομία και περιβάλλον πάνε μαζί. Με τη δενδροφύτευση δίνουμε πνοή στην τοπική κοινωνία και αλλάζουμε την εικόνα προς όφελος και της τοπικής οικονομίας. Μόνο έτσι θα μπορέσουν και οι επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες. Ελπίζουμε ότι η δράση αυτή θα ευαισθητοποιήσει και άλλους φορείς της αγοράς. Το περιβάλλον μας χρειάζεται όλους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Στη δενδροφύτευση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, οι υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Βάσια Αναστασίου, Σπύρος Ντ. Βρεττός, Σωτήρης Ζώτος, Μαρία Χρ. Ναυροζίδου, Γιάννης Σμέρος και Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. Γιώργος Καββαθάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών κ. Νίκος Ξαγοράρης, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Σπύρος Βάθης κ.ά.

 

Από το Ε.Ε.Α. παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης.

Το πρόγραμμα του Ε.Ε.Α. για τη φύτευση συνολικά 10.000 δένδρων στην Αττική, που ξεκίνησε από την Παιανία και συνεχίστηκε στη Βούλα και τη Βαρυμπόμπη, θα ολοκληρωθεί με μία ακόμη δενδροφύτευση στο Λεκανοπέδιο, που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Related Articles

Σ.ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ POROSEA 2023

  Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας  Ατικής,  κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα: Ένα ακόμα...

Ίδρυση Ambassador Club Piraeus – Βραβεύσεις προσωπικοτήτων

K.ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ = “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ”  ...

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ για το τραγικό ατύχημα στο Πέραμα

Ανακοίνωση από το:   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΔΥΠΑ,eΕΦΚΑ-ΟΠΕΚΑ: Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν έως 2 Ιουνίου

Την ολοκλήρωση της καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2023,...