Τετάρτη , 31 Μάιος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ο ΠΣΕΠΕ συμμμετείχε στην εκδήλωση”Η θάλασσα που μας ενώνει” στο Φανάρι
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο ΠΣΕΠΕ συμμμετείχε στην εκδήλωση”Η θάλασσα που μας ενώνει” στο Φανάρι

Σε ζεστό κλίμα μέσα στην επίσημη αίθουσα τελετών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στο Φανάρι πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα <Η θάλασσα που μας ενώνει> από τη Daskalakis congress & trv την Παρασκευή 17/3.

Ιδιοκτήτες και Managers ομίλων από 3 χώρες αντήλλαξαν απόψεις στον Ιστορικό μας χώρο και μπροστά στο Βόσπορο.

Τις πρώτες ερωτήσεις για διαχείρηση κρίσης στη ναυτιλία δέχθηκε από το δημοσιογράφο των Ναυτικών Χρονικών κ.Θεοδωρόπουλο ο Επ. Αρχηγός Στόλου κ.Καραγεώργης εκπροσωπώντας τη Diaplous Maritime.

Ακολούθησε ο Ceo Ermes Harisiadis κ.Χαρισιάδης που ενημέρωσε στο κομμάτι των εφοδιασμών και συμπλήρωσε ο κ.Ζυμαρίδης co-owner της Hermes Bosphorus -έδρα Τουρκία.

Σε θέματα κίνησης ενασχόλησης και ανανέωσης ομίλων ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών αναφέρθηκε η κ.Ανγκούρα νομική σύμβουλος Ομίλου Ζούρου.

Περί πρακτορεύσεων , συνεργασιών με τη χώρα μας και περιορισμών λόγω πολέμου και κρίσης μίλησε ο διευθυντής της Flag Ship με έδρα τη Σμύρνη κ.Αrmago και τον ακολούθησε ο κ.Θεοδοσίου ιδιοκτήτης της Med Waves με έδρα Αθήνα και Κων/πολη.

Από την Αμερικανική Med solutions international με έδρα τη Νέα Υόρκη τοποθετήθηκε η Managing director κ..Andria- επιδημιολόγος για ιατρικά περιστατικά στα πλοία.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γρηγοράκης αναφέρθηκε στη διατροφή ναυτιλομένων.

Υποστηρικτές της ως ανωτέρω εκδήλωσης ειναι ο ‘Ομιλος Ζούρου, η Diaplous Maritime, η VShips,η Ηermes Harisiadis, η Εtanap S.A., η Flag ship. ,η Mdm, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων  Εξαγωγέων Psepe.

 

Χαιρετισμούς έστειλαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού κ.Αυγενάκης, ο Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Πατέρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Πατούλης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων & Εξαγωγέων κ. Νικόλαος Μαυρίκος , Εκπρόσωπος Οικουμενικού Πατριαρχείου και άλλοι.

Μετά το πέρας των συζητήσεων η κ.Δασκαλάκη προσέφερε στον διευθυντή της Μεγάλης του Γένους Σχολής οικονομική δωρεά για τα Ελληνόπουλα που φοιτούν εκεί.

Ακολούθησε δείπνο στο Galata Port, ενώ η συνάντηση στην Πόλη θα επαναληφθεί και τον Μάρτη του 24.

Την εκδήλωση βιντεοσκόπησε ο κάμεραμαν της ΕΡΤ στην Πόλη.

 

 

Related Articles

Εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα: τι αναφέρει το Λιμενικό Σώμα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου...

Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος: Ταξιδεύοντας με τα αρχαία πλοία

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, συμμετέχοντας στον εορτασμό των Ημερών...

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ για το τραγικό ατύχημα στο Πέραμα

Ανακοίνωση από το:   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Τελετή παράδοσης – παραλαβής Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα...