Τρίτη , 30 Μάιος 2023
Home SLIDER Επίσκεψη Κώστα Κατσαφάδου στο Ν.Α.Τ.
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επίσκεψη Κώστα Κατσαφάδου στο Ν.Α.Τ.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υπ. βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος επισκέφθηκε σήμερα το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο και συνομίλησε με εργαζόμενους και το Διοικητή  και Πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο.

Ο κ. Κατσαφάδος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του Ταμείου, γιατί έβαλαν τέλος στο αίσχος των εκκρεμών συντάξεων, κάτι που αποτελούσε προσβολή για τους ναυτικούς μας και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα επισήμανε ότι στόχος είναι το ΝΑΤ να μην επιστρέψει ποτέ ξανά σε αυτό το γκρίζο παρελθόν και ότι με την συνεχή αξιοποίηση του προσωπικού του, θα λύνει προβλήματα δείχνοντας το σεβασμό του στους ανθρώπους της ναυτοσύνης. Το επόμενο βήμα μας θα είναι η ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των συνταξιούχων ναυτικών μας επισήμανε ο Υφυπουργός.

Αύριο ο κ. Κατσαφάδος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο 5ο Διαμέρισμα, στον Άγιο Δημήτριο και το απόγευμα (19:30) θα μιλήσει σε εκδήλωση στο King George στον Πειραιά, σε εκδήλωση με θέμα τη Δικαιοσύνη και τα Προβλήματα των δικηγόρων του Πειραιά.

 

Related Articles

Εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα: τι αναφέρει το Λιμενικό Σώμα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου...

MEGA  Brokers  Αποτελέσματα 2022- Άνοδος εσόδων και ασφαλιστικής παραγωγής

Πωλήσεις 72,1 εκατ. ευρώ – Έσοδα 14,35 εκατ. ευρώ. Την ηγετική της...

Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος: Ταξιδεύοντας με τα αρχαία πλοία

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, συμμετέχοντας στον εορτασμό των Ημερών...

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ για το τραγικό ατύχημα στο Πέραμα

Ανακοίνωση από το:   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...