Τετάρτη , 7 Ιούνιος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Μελά στα Κύθηρα
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Μελά στα Κύθηρα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στα Κύθηρα, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κυθήρων, με την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Κυθήρων, τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων, ενώ επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κυθήρων, το Νοσοκομείο Κυθήρων καθώς και το Λιμεναρχείο Κυθήρων.

Μάλιστα, πλήθος κόσμου συμμετείχε στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ, Γιάννη Μελά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Λιβάδι στα Κύθηρα.

Ο Γιάννης Μελάς, είχε εκεί την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αυτά τα 4 χρόνια. Παράλληλα σχετικά με τις εκλογές, έθεσε το διακύβευμα τους, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει σταθερό κυβερνητικό πρόγραμμα, ενώ ως εναλλακτική παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ηττημένων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ 25. Θα πάμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε πίσω στις πλατείες και στα χρόνια του διχασμού;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, επεσήμανε ότι η παρουσία του στα Κύθηρα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, σημειώνοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το νησί.

 

 

 

Related Articles

ΤΟ ΕΒΕΠ για την απανθρακοποίηση στις συνδυασμένες μεταφορές

ΤΟ ΕΒΕΠ  συμμετείχε στην εσπερίδα για την “Απανθρακοποίηση στις συνδυασμένες μεταφορές” Ομιλία...

10ο Φεστιβάλ  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Πρόσκληση  για το 10ο Φεστιβάλ  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, το οποίο...

Το ΕΒΕΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το ΕΒΕΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται...

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Στον Πειραιά στις 6/6 για τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας για τα παιδιά από την Κύπρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα μεταβεί την Τρίτη στις 11:30...