Τετάρτη , 7 Ιούνιος 2023
Home Uncategorized Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη
Uncategorized

Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε στο δημαρχείο  τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ –  Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη, o οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Δημοτική Αγορά Πειραιά.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι κ.κ. Μώραλης και Ανδρουλάκης, συζήτησαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος του Πειραιά, της κεντρικής πολιτικής σκηνής κ.ά.

 

Παρόντες στη συνάντηση από τον Δήμο Πειραιά ήταν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης και πρώην Βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Ιωσήφ Βουράκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Τον κ. Ανδρουλάκη συνόδευαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής κ. Μάντζος, καθώς και στελέχη του κόμματος από τον Πειραιά.

 

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Μώραλης προσέφερε στον

κ. Ανδρουλάκη μια μινιατούρα του Λέοντος του Πειραιά και μια φανέλα του Ολυμπιακού για τον γιο του, ο οποίος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης έκανε περιοδεία στην πόλη μας και σε αυτό το πλαίσιο, τον υποδέχθηκα με χαρά στο γραφείο μου. Η συζήτησή μας περιστράφηκε σε θέματα του Πειραιά, της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της προεκλογικής περιόδου. Ήταν μια εποικοδομητική πολιτική συζήτηση».

 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης στον διάλογο που μοιράστηκε με τον Δήμαρχο Πειραιά   κ. Γιάννη Μώραλη μπροστά στις κάμερες, ανακοίνωσε ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα περιλαμβάνεται και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, το «phantom» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Related Articles

ΙNTERCARGO: Μην ρυθμίζετε τη Ναυτιλία μεμονωμένα

Από την πρόσφατη συνάντηση των  μελών στο Ντουμπάι: Η ναυτιλία είναι τόσο...

Η Hellenic Hull βραβεύτηκε με το βραβείο “ESG Community Contribution”

Hellenic_hull 1ο ESG SHIPPING AWARDS 2023! Βραβείο για την εταιρεία  HELLENIC  HULL...

Συμμετοχή του Νίκου Βασιλείου σε σεμινάριο με θέμα: “Doing business between KwaZulu-Natal of South Africa and Greece”

Συμμετοχή του Μέλους της ΔΕ του ΕΒΕΑ κ. Νίκου Βασιλείου σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: “Doing business between KwaZulu-Natal of South Africa and Greece”  ...

“Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ”στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Εκδήλωση από το χρήστη Εξάλειπτρον Όμιλος “Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ” Σας περιμένουμε στη...