Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Η MEGA BROKERS απέκτησε για 2η χρονιά την Πιστοποίηση του Great Place to Work®
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η MEGA BROKERS απέκτησε για 2η χρονιά την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

Με κεντρικό μήνυμα once again η Mega Brokers με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά  την Πιστοποίηση του Great Place to Work® μετά από νέα διεξοδική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

 

Το Great Place to Work® είναι μία εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο που βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

H Mega Brokers σταθερά τα τελευταία χρόνια διαγράφει πορεία σημαντικής ανάπτυξης. Η υψηλή και θετική ανταπόκριση των εργαζομένων στην έρευνα αντικατοπτρίζει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που στηρίζεται στην Αξιοπιστία, το Σεβασμό και το αίσθημα της Δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία.

Ο CEO της Mega Brokers κ Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Μια εταιρεία επιβάλλεται να είναι ένας εξαιρετικός εργασιακός χώρος για όλους  ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας και να αξιοποιεί το πάθος όλων των ατόμων στον οργανισμό και αυτό δεν αποτελεί απλή δέσμευση αλλά κουλτούρα μας.

Είμαστε πλέον επίσημα και το 2023 μια εταιρεία με πιστοποίηση Great Place to Work! Είμαστε πλέον επίσημα ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας της Ελλάδας και νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος για την μεγάλη οικογένεια της Mega Brokers.

Παραμένουμε πιστή στη δέσμευση μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες και παροχές στους ανθρώπους μας!»

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία εδώ: https://megabrokers.gr/

 

Related Articles

Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ: «Ως ελληνικός εφοπλισμός συμβάλλουμε με έργα που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες

Εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παρουσίαση του σχεδίου αποκατάστασης...

Το νέο Μανιφέστο για το ευρωπαϊκό εμπόριο της περιόδου 2024-2029

Το νέο Μανιφέστο για το ευρωπαϊκό εμπόριο της περιόδου 2024-2029   Το Εμπορικό...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ανακοίνωση

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ANNOUNCEMENT Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως την Τετάρτη 24/4...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ: Τα πάρκα και η Τουρκία

Άρθρο του Στρατηγού Νικόλαου Μανωλάκου   Τα πάρκα και η Τουρκία Ας...