Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Μελά στα Κύθηρα
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Μελά στα Κύθηρα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στα Κύθηρα, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κυθήρων, με την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Κυθήρων, τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων, ενώ επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κυθήρων, το Νοσοκομείο Κυθήρων καθώς και το Λιμεναρχείο Κυθήρων.

Μάλιστα, πλήθος κόσμου συμμετείχε στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ, Γιάννη Μελά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Λιβάδι στα Κύθηρα.

Ο Γιάννης Μελάς, είχε εκεί την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αυτά τα 4 χρόνια. Παράλληλα σχετικά με τις εκλογές, έθεσε το διακύβευμα τους, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει σταθερό κυβερνητικό πρόγραμμα, ενώ ως εναλλακτική παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ηττημένων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ 25. Θα πάμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε πίσω στις πλατείες και στα χρόνια του διχασμού;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, επεσήμανε ότι η παρουσία του στα Κύθηρα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, σημειώνοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το νησί.

 

 

 

Related Articles

“Πετάει” η XRTC του Γιώργου Ξηραδάκη!

Ευχές για ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ από τον  καπτ. Γιώργο Ξηραδάκη ιδρυτή και Διευθύνων...

Νέα Αριστερά: ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Η ΦΡΕΓΑΤΑ «ΥΔΡΑ»

ΟΧΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΚΩΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!...

Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός («της Συγγνώμης») στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός («της Συγγνώμης») στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Η ομιλία...

Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά: Συνάντηση για τον Μεσοπόλεμο

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 19.00, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά...