Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΣΠ με τους υποψήφιους βουλευτές Ν.Μανωλάκο, Ν.Βλαχάκο
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με τους υποψήφιους βουλευτές Ν.Μανωλάκο, Ν.Βλαχάκο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ κ. Ν. ΜΑΝΩΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ κ. Ν. ΒΛΑΧΑΚΟ

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του Προέδρου  κ. Θ. Καπράλου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Ν. Μανωλάκο και τον υποψήφιο Βουλευτή κ. Ν. Βλαχάκο, που έγινε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου στα γραφεία του ΕΣΠ.

Στη συνάντηση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν σε διάφορα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην καθημερινότητά του, όπως φορολογικά θέματα, μειωμένη αγοραστική δύναμη, μειωμένη πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό, φοροδιαφυγή, κ.ά., καθώς και στα καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη τα οποία συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, αλλά και να καταθέσουν προτάσεις για την τόνωση της επιχειρηματικότητας όπως η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, η περαιτέρω μείωση προκαταβολής φόρου στις επιχειρήσεις, η επιβράβευση συνεπών επιχειρηματιών κ.ά.

Μετά από τον διάλογο που ακολούθησε, όπου εκφράστηκε η αγωνία και ανησυχία για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν σε μια ειλικρινή μεταξύ τους συνεργασία, με σκοπό την ενίσχυση της πειραϊκής αγοράς, ενώ αναγνώρισαν  την ανάγκη ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο Πρόεδρος κ. Θ. Καπράλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους υποψήφιους Βουλευτές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο και τόνισαν την επιθυμία τους για στενή συνεργασία, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις στα θέματα που τέθηκαν υπόψη τους.

Related Articles

Τα παιδιά των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΣΑΕΚ στο 1o BeautyShow 2024

Τα παιδιά των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΣΑΕΚ στο 1oBeautyShow 2024 του Β.Ε.Π. έδωσαν...

VANOS SA: Be visible,Be safe!!

Ensuring safety in low-light or high-risk work settings is crucial. VANOS S.A....

Α. Μπουλντούμης: “Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή πράξη”

­”Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ανακοίνωση

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ANNOUNCEMENT Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως την Τετάρτη 24/4...