Κυριακή , 9 Νοέμβριος 2025
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ O Κώστας Κατσαφάδος για τη δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου Τροιζήνος
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

O Κώστας Κατσαφάδος για τη δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου Τροιζήνος

Η 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου εισηγήθηκε τη σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Ι.), με έδρα την κοινότητα Τροιζήνος της Δημοτικής Ενότητας Τροιζήνος, του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, ως αποκεντρωμένης μονάδας του Κ.Υ. Γαλατά, το οποίο θα εξυπηρετεί την περιοχή της έδρας του.

Το ως άνω Περιφερειακό Ιατρείο,  θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Κατάστημα Τροιζήνος σε δωρεάν παραχωρούμενο, από το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, χώρο.

Το Π.Ι. θα στελεχωθεί μέσω προκήρυξης θέσης ιατρού υπόχρεου υπηρεσίας υπαίθρου, το κόστος μισθοδοσίας του οποίου ανέρχεται στις είκοσι τέσσερις χιλιάδες διακόσια ευρώ (24.200,00 €) περίπου ετησίως.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής ΝΔ  Α’ Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του τόνισε:

«Για άλλη μια φορά κάνουμε τη δέσμευσή μας πράξη. Λύνουμε ένα πρόβλημα που απασχολούσε τους συμπολίτες μας στην Τροιζήνα και φυσικά με την βοήθεια του Δημάρχου, αλλά και της 2ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας, τους οποίους και ευχαριστώ. Στηρίζουμε με πράξεις τη δημόσια υγεία. Θέλω να πιστεύω ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν άμεσα και σύντομα θα λειτουργήσει το Περιφερειακό Ιατρείο με έδρα την Τροιζήνα.»

 

Related Articles

Εορτασμός Ημέρας Αποστράτων Λιμενικού Σώματος στις 12 Νοεμβρίου

Από τον πρόεδρο της ΕΑΑΛΣ Βοιδονικόλα    Σταύρο “Η μεγάλη μας γιορτή...

ΠΑΠΕΙ: Τρεις καθηγητές του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών στους πιο επιδραστικούς επιστήμονες παγκοσμίως

Τρεις καθηγητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς συγκαταλέγονται στο κορυφαίο...

Τρία σημαντικά επιτεύγματα στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

Από τον Σαράντο  Ευσταθόπουλο Διοικητή στο  Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»: Η χθεσινή,...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: « Η Γαλλία αντέδρασε – Η Ελλάδα τι περιμένει;»

Η πρόσφατη απόφαση των γαλλικών αρχών για αναστολή της λειτουργίας της πλατφόρμας...