Παρασκευή , 2 Ιούνιος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΠΡΟΚΑΤ: Λύση της προκατασκευής από σκυρόδεμα για βιομηχανικά κτήρια και αποθήκες
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΠΡΟΚΑΤ: Λύση της προκατασκευής από σκυρόδεμα για βιομηχανικά κτήρια και αποθήκες

Η ASPROKAT έρχεται στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με τη λύση της προκατασκευής από σκυρόδεμα για βιομηχανικά κτήρια & αποθήκες.

Developers και παράγοντες της αγοράς του Real Estate στον τομέα των βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών βρίσκουν τη λύση της ASPROKAT ως την πλέον ελκυστική για τη σύγχρονη αποθήκη.

 

Οι ανάγκες για υψηλή παθητική πυροπροστασία (κατηγορία Ζ3) και ευελιξία στον σχεδιασμό του κτηρίου εξυπηρετούνται άριστα με την τεχνολογία της προέντασης και επιτυγχάνουν μείωση κόστους κατασκευής και συντήρησης, έναντι της ισοδύναμης λύσης με μεταλλικά στοιχεία και πυροβαφές.

 

Περισσότερα από 2.000.000 m2 επαγγελματικών χώρων και βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών σε όλη την Ελλάδα, για πάνω από μισό αιώνα, μαρτυρούν ότι όλοι όσοι επιλέγουν τη λύση της Προκατασκευής από σκυρόδεμα εμπιστεύονται την ASPROKAT για νέο έργο ή επέκταση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ.

https://sce.gr/

Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».

https://ctvexpo.gr/

ΠΗΓΉ https://www.supply-chain.gr/

 

Δυο λόγια για την εταιρεία ΑΣΠΡΟΚΑΤ

Ο όμιλος εταιρειών Asprokat (Προκατασκευές Ασπροκάτ ΑΒΕΕ και Ελληνική Προκατασκευή Α.Ε.) δραστηριοποιείται για περισσότερο από μισό αιώνα στον κλάδο των κατασκευών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην ελληνική βιομηχανία και το εμπόριο και εξειδικευμένες λύσεις στην τεχνολογία σκυροδέματος για κατασκευαστικά έργα.
Η σύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής προκατασκευασμένων στοιχείων της Asprokat στον Ασπρόπυργο (μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας) και η εμπειρία των εταιρειών του ομίλου στην μέθοδο της βαριάς προκατασκευής, τόσο από σκυρόδεμα όσο και από μεταλλικά στοιχεία, μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την αδειοδότηση βιομηχανιών και κέντρων αποθήκευσης διανομής εγγυώνται την ομαλή, έγκαιρη και ασφαλή υλοποίηση κάθε επένδυσης. Ταυτόχρονα, η εργοστασιακή παραγωγή των κτηρίων γίνεται με διαδικασίες ενός σύγχρονου συστήματος διασφάλισης ποιότητος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 και τα παραγόμενα προκατασκευασμένα στοιχεία φέρουν σήμανση CE. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται τόσο η ποιότητα όσο και η ταχύτητα ολοκλήρωσης ακόμη και των απαιτητικότερων έργων.
Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ.Κωνσταντίνος Καμπόλης, με την Κλαίρη Παπά που επιμελήθηκε  το άρθρο.

Related Articles

DIANA SHIPPING INC: 1ο ESG SHIPPING AWARDS 2023!

Diana Shipping Inc. announce:   We are honored to announce that Diana Shipping...

Συμβουλές για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων στους λογαριασμούς ρεύματος

Συμβουλές προς τους καταναλωτές για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικής...

MEGA  Brokers  Αποτελέσματα 2022- Άνοδος εσόδων και ασφαλιστικής παραγωγής

Πωλήσεις 72,1 εκατ. ευρώ – Έσοδα 14,35 εκατ. ευρώ. Την ηγετική της...

Σ.ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ POROSEA 2023

  Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας  Ατικής,  κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα: Ένα ακόμα...