Παρασκευή , 2 Ιούνιος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Επίσκεψη του Γιάννη Μελά στην Αίγινα
ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη του Γιάννη Μελά στην Αίγινα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στην Αίγινα, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας  Αίγινας, ενώ επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αίγινας, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα αλλά και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά. Παράλληλα επισκέφθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το Λιμεναρχείο Αίγινας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Στην προεκλογική του συγκέντρωση, μάλιστα η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Ο Γιάννης Μελάς, είχε εκεί την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα όσα έκανε πράξη η Κυβέρνηση αυτά τα 4 χρόνια. Παράλληλα, έθεσε και το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε να καταθέσουμε ένα σταθερό κυβερνητικό πρόγραμμα και μια συγκεκριμένη προοπτική διακυβέρνησης. Εναλλακτική για τον τόπο μας παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη;  Θα ρισκάρουμε  να γυρίσουμε στο 2015 και να κλείσουν πάλι τις τράπεζες η παρέα των Τσίπρα και Βαρουφάκη; Ή θα πάμε μπροστά;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Μελάς, επεσήμανε πως η παρουσία του στην Αίγινα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, τονίζοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το  νησί του Αργοσαρωνικού.

Related Articles

Συμβουλές για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων στους λογαριασμούς ρεύματος

Συμβουλές προς τους καταναλωτές για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικής...

Σ.ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ POROSEA 2023

  Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας  Ατικής,  κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα: Ένα ακόμα...

Ίδρυση Ambassador Club Piraeus – Βραβεύσεις προσωπικοτήτων

K.ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ = “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ”  ...

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ για το τραγικό ατύχημα στο Πέραμα

Ανακοίνωση από το:   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...