Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024
Home Uncategorized Ομιλία Κώστα Κατσαφάδου με θέμα το νέο Ε.Σ.Υ.
Uncategorized

Ομιλία Κώστα Κατσαφάδου με θέμα το νέο Ε.Σ.Υ.

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω ως πολίτης και μετά ως πολιτικός και Υφυπουργός, για όσα κάνατε όλον αυτόν τον καιρό και συνεχίζετε  να κάνετε. Σώσατε χιλιάδες ζωές τους δύσκολους μήνες της πρωτόγνωρης πανδημίας, που βίωσε η γενιά μας και κρατήσατε όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σας χρωστάμε ως Πολιτεία και ως Κοινωνία».

 

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υπ. βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, κ. Κώστας Κατσαφάδος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας και οι στόχοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την οποία προλόγισε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά  κ. Νίκος Πλατανησιώτης.

 

Στην  συνέχεια της τοποθέτησής του ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε ότι:

«Το νέο ΕΣΥ αποτελεί, για μας στη Νέα Δημοκρατία, μία από τις τρεις κεντρικές μας προτεραιότητες. Υπάρχουν σημαντικά ζητήματα στο σύστημα Υγείας, όμως έμεινε όρθιο στην πανδημία. Έχουμε εκπονήσει συνολικό πρόγραμμα. Θα γίνουν 10.000 προσλήψεις νοσηλευτών και γιατρών την επόμενη τετραετία. Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις για ένα απλό ραντεβού. Δεν είναι αποδεκτά αυτά, ούτε τα ράντζα. Έχουμε ένα σχέδιο για να αναμορφώσουμε τα επείγοντα σε 80 νοσοκομεία. Να εφαρμόσουμε προγράμματα προληπτικών εξετάσεων όπως το Φώφη Γεννηματά και δίνουμε  έμφαση στον προσωπικό γιατρό»

 

Κλείνοντας ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας ότι:

« Ήρθε ο κ. Τσίπρας να δηλώσει υποψήφιος στον Πειραιά. Καλοδεχούμενος, γιατί είμαστε φιλόξενοι. Αλλά ήρθε ως υποψήφιος σε μια πόλη που ως Πρωθυπουργός, ο ίδιος και η κυβέρνησή του, δεν έκαναν απολύτως τίποτα.  Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών. Γιατί μας βρίσκουν σε ένα σταυροδρόμι επιλογής, όχι ανάμεσα σε δύο κόμματα που θα κυβερνήσουν για μια τετραετία, αλλά ανάμεσα σε δύο κόσμους που θα καθορίσουν την εθνική πορεία για μια δεκαετία. Είτε συνεχίζοντας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου είτε ρισκάροντας νέες περιπέτειες».

 

Την Κυριακή ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα Κύθηρα και θα κάνει την κεντρική του ομιλία στο νησί στις 20:00 στο Εστιατόριο ‘Πιέρρος’.

 

Related Articles

Ο Κώστας Κατσαφάδος στην 36η Έκθεση βιβλίου στον Πειραιά

Ομιλία του  Βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδου στην 36η Έκθεση βιβλίου στον...

DIANIK BROSS SHIPPING CORPORATION SA: M/V AG. NEKTARIOS completed successfully her drydock at Cosco Dalian

DIANIK BROSS SHIPPING CORPORATION SA We are happy to announce that M/V...

ΧΕΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρόσκληση

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, ώρα 8:30 μμ, στο SALTY του Μικρολίμανου Πειραιά,...

Ο ΠΑΝΑΜΑΣ παρουσιάζει τον αναβαθμισμένο ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024

Ο Παναμάς παρουσιάζει τον αναβαθμισμένο ναυτιλιακό κλάδο του στη μεγαλύτερη παγκόσμια ναυτιλιακή...