Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά με Π.Πικραμένο και Ε.Βενιζέλο
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά με Π.Πικραμένο και Ε.Βενιζέλο

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές τον κύριο Παναγιώτη  Πικραμμένο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας.

Και τον  κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο π. Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και Υπουργό Εξωτερικών, π. Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και καθηγητή του ΑΠΘ.

Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Οι επίτιμοι ομιλητές εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις γνώσεις και πληροφορίες τους.

Στην συζήτηση καλύφθηκαν πτυχές και ζητήματα επικαιρότητας με θέμα  συζήτησης όσον αφορά τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές και τις προκλήσεις της νέας Κυβέρνησης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ένα άψογο δημοκρατικό κλίμα υπό την μορφή ενός ελεύθερου debate και γι αυτό οι ομιλητές δεν δίστασαν να απαντήσουν και σε καίριες ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης.

Μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, παρέστησαν ανώτατοι εκπρόσωποι και Πρόεδροι σημαντικών φορέων όπως ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δρ. Γιώργος Πατέρας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων κ. Γρηγόρης Τιμαγένης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζικών κύριος Γιώργος Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του ICC Hellas κύριος Νίκος Βερνίκος, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΝΤ Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής ένωσης Ναυτικού Δικαίου κύριος Νίκος Γερασίμου, και ο κύριος Νικόλαος Φράγκος, Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Ινστιτούτου “InstitutoEllenico di Cultura”.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά :

ΗAGWEENERGYMARINERISK&VETTING που εκπροσωπείται από την κυρία Ειρήνη-Αναστασία Μπαχτή , η EASTERN MEDITERRANEAN MARITIME LIMITED της οποίας Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος, τον κύριο Νίκο Γερασίμου Δικηγόρο του Πειραιά, Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ναυτικού Δικαίου, Νομικό Σύμβουλο του Δ.Σ. της ΕΕΝΜΑ και της HELMEPA,της ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων και ιδρυτικός εταίρος της Δικηγορικής Εταιρίας “TIMAGENISLAWFIRM” κύριο Γρηγόρη Τιμαγένη και ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Ιδρυτής της TSAKOSGROUP.

Ακολουθούν φωτογραφίες,

 

Οι Επίσημοι καλεσμένοι του γεύματος εργασίας μαζί με τους Χορηγούς της εκδήλωσης.

Από αριστερά ο κύριος ΤιμαγένηςΓρηγόρης και Τιμαγένης Γιάννης, ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ο κύριος Γερασίμου Νίκος, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,η κυρίαΕιρήνη-Αναστασία Μπαχτή εκπρόσωπος της AGWEENERGYMARINERISK, ο Επίτιμος ομιλητής κύριος Παναγιώτης  Πικραμμένος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας,

π. Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας.

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Ιδρυτής της TSAKOS GROUP.

ΟΕπίτιμος ομιλητής κύριοςΕυάγγελος Βενιζέλος π. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και Υπουργός Εξωτερικών, π. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

και καθηγητής του ΑΠΘ. Και ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος.

 

Άποψη από το Επίσημο τραπέζι του γεύματος εργασίας.

Από αριστερά ο κύριος Νικόλαος Γερασίμου, ο κύριος Γρηγόρης Τιμαγένης, ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος, ο κύριος Παναγιώτης Πικραμμένος και ο κύριος Γεώργιος Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

 

Related Articles

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

H Capital-Executive Ship Management Corp. παρέλαβε τα νεότευκτα containerships «Avios» & «Astraios»

Η Capital-Executive Ship Management Corp., ανακοινώνει την επιτυχή παραλαβή των νεότευκτων πλοίων...

Διάλεξη Isalos.net: Όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς στη ναυτιλία

«Περιβάλλον & Ναυτιλία: Μια ανασκόπηση των κανονισμών, στόχων και προτεραιοτήτων» Πέμπτη, 25...