Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Περιοδεία Κ. Κατσαφάδου σε Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες
ΕΛΛΑΔΑ

Περιοδεία Κ. Κατσαφάδου σε Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες

«Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πολλούς, να στηρίζουμε την κοινωνία. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε θέσεις και μια σταθερή πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Δεν θέλουμε πειραματισμούς και περιπέτειες»

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , υπ. βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, κ. Κώστας Κατσαφάδος, σε ομιλία που πραγματοποίησε στον Πόρο.

 

Ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε ότι:

«Σε αυτήν την αναμέτρηση γνωριζόμαστε όλοι. Τι υποσχεθήκαμε και τι πράξαμε. Ποιον πρέπει να εμπιστευόμαστε και ποιον όχι. Εσείς για εμένα είστε η δύναμή μου! Σας  θέλω κοντά μου, σας θέλω δίπλα μου. Σας ζητώ να είμαι και πάλι η καθαρή επιλογή σας!

Θα στέκομαι πάντοτε αρωγός στα δίκαια αιτήματά σας για ένα καλύτερο Πόρο, για ένα καλύτερο Αργοσαρωνικό, για ένα καλύτερο Πειραιά.

Μονιμοποιήσαμε τις πλωτές εξέδρες.

Κατανοώ και αναγνωρίζω το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με τα ιχθυοτροφεία. Είναι ένα ζήτημα το οποίο μετά από απόφαση της κυβέρνησης  έχει παγώσει. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην εφαρμοστεί στον Πόρο.

Ως κυβέρνηση δεσμευόμαστε για:

– Αύξηση κατώτατου μισθού σε 950 ευρώ και διαμόρφωση του μέσου μισθού σε 1.500 ευρώ

– Αύξηση του επιδόματος θέσης ευθύνης, διεύρυνση του πριμ παραγωγικότητας (Δημόσιο τομέα)

– Αύξηση του αφορολόγητου ορίου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί

– Αύξηση κατά 50.000 των θέσεων σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

– Αύξηση συντάξεων ανάλογα με την πορεία της οικονομίας. Για τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει πάλι αύξηση μεταξύ 3%-4%

– Αύξηση του επιδόματος παιδιού για τους εργαζόμενους στο δημόσιο

– Μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης

– Νέο μισθολόγιο για τους ένστολους

– 150 ευρώ για κάθε παιδί που συμπληρώνει τα 18 με τη μορφή κάρτας.

 

Τη συγκέντρωση χαιρέτησε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης)  και πρώην δήμαρχος Πόρου, Σπύρος Σπυρίδων ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα κληθούμε να επιλέξουμε την κυβέρνησή μας, τον πρωθυπουργό αλλά και τους εκπροσώπους μας στη Βουλή.

Ο Κώστας δικαίωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού να είναι Υφυπουργός Ναυτιλίας σ’ ένα από τα πιο νευραλγικά υπουργεία. Στάθηκε δίπλα μας και στα μικρά και μεγάλα ζητήματα, αλλά και στα δίκαια αιτήματά μας.

Είναι άξιος και πρέπει να  πάρει μια ισχυρή εντολή και για τη νέα τετραετία. Είμαι βέβαιος ότι και πάλι θα τον εμπιστευτεί ο Πρωθυπουργός».

 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπ. βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, πραγματοποίησε επισκέψεις στα νησιά της Ύδρας και των Σπετσών, αντίστοιχα.

 

Ειδικότερα, ο κ. Κατσαφάδος, στην Ύδρα, τόνισε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Υδραίους συμπολίτες μας για την προσέλευσή τους στο κάλεσμά μου.

Είναι τιμή μου να σας εκπροσωπώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία και έτσι στηρίζετε την Ελλάδα.

Ήμουν πάντα παρών δίπλα σας με ειλικρίνεια. Από το Υπουργείο κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να βελτιωθούν οι υποδομές της Ύδρας μας. Καταφέραμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση ύψους 124.000€ για την επισκευή του υφιστάμενου μόλου στο Μετόχι, καθώς και 250.000€ για τη γεώτρηση στην περιοχή Παλαμίδα. Προτεραιότητά μας είναι τώρα το εν εξελίξει έργο στο Καμίνι.

Δέσμευση επίσης του ίδιου του Πρωθυπουργού είναι η εγκατάσταση Βιολογικού και η περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση απορριμμάτων.

Στις 21 Μαΐου σας ζητώ να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία και να μου δώσετε Ισχυρή Εντολή να είμαι η Καθαρή Επιλογή σας, να συνεχίσω να τιμώ με αξιοπρέπεια την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου».

 

Ο κ. Κατσαφάδος, στο νησί των Σπετσών, ανέφερε:

«Ευχαριστώ θερμά τους Σπετσιώτες και τις Σπετσιώτισσες που ήρθαν στη συνάντησή μου στις Σπέτσες.

Στις 21 Μαΐου κρίνεται το αύριο της χώρας. Κρίνεται εάν θα συνεχίσουμε προς τα εμπρός ή θα πάμε προς τα πίσω.

Σας ζητώ, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις μας, να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ανάκαμψης.

Καταφέραμε να αναβαθμίσουμε διεθνώς την αξιοπιστία και τις δυνατότητες της χώρας. Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας αισθάνθηκε υπερήφανα όταν ο Πρωθυπουργός μίλησε στο Κογκρέσο.

Γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια και με τους περισσότερους μιλάμε με τα μικρά μας ονόματα. Με γνωρίζετε. Είναι τιμή, χαρά και ευθύνη μου να σας εκπροσωπώ. Κάθε μέρα αγωνίζομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Αυτή είναι η μόνη μου δέσμευση.

Στα χρόνια που ήμουν Υφυπουργός Ναυτιλίας βάλαμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια με τη δημιουργία ή αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών των Σπετσών. Όπως η αποκατάσταση ζημιών στο κρηπίδωμα στην περιοχή Αγίου Μάμα όπου εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο 150.000€ για την υλοποίηση αυτού του έργου.

Στις 21 Μαΐου έχω ανάγκη να σας έχω δίπλα μου, να έχω την Ισχυρή Εντολή σας, να είμαι η Καθαρή Επιλογή σας. Ξέρετε ότι την εντολή που θα μου δώσετε θα την τιμήσω στο ακέραιο».

 

 

Related Articles

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο...

«Προς θάλασσα μεριά…»το νέο βιβλίο της Δανάης Μπεζαντάκου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Δανάη Μπεζαντάκου ανακοινώνουμε την δημιουργία...

Επικαιρότητα 19ης Απριλίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο λόρδος Βύρωνας και ο γουοκισμός. 19 Απριλίου συμπληρώνονται διακόσια χρόνια...