Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Βασίλη Κατσαφάδου
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Βασίλη Κατσαφάδου

Η αίθουσα του SAVOY HOTEL αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των φίλων που προσήλθαν στην προεκλογική μου εκδήλωση την Κυριακή 7/5. Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισέπραξα από όλους! Είναι για μένα δύναμη, αλλά και ευθύνη για τη συνέχιση του αγώνα ακόμα πιο αποφασιστικά, για να πάρει το ΠΑΣΟΚ έδρα στην Α’ Πειραιά μετά από χρόνια.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα συγκινητικό τρίλεπτο βίντεο-αφιέρωμα στον ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και το προεκλογικό σποτ του κόμματος με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Γιάννη Μώραλη, δήμαρχο Πειραιά, τον Δημήτρη Βερβεσό, Πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων και Πρόεδρο ΔΣΑ, τον Μιχάλη Καλαντζόπουλο, Τομεάρχη Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλο ΔΣΑ και δικηγόρο του Νίκου Ανδρουλάκη, τον Νίκο Μπιλίρη, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και επικεφαλής συνδικαλιστικής δικηγορικής παράταξης,

τον Γιάννη Σγουρό, πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφιο για το αξίωμα και τον Γιάννη Γλύκα, Πρόεδρο της Ενωσης Ποινικολόγων και Μαχομένων Δικηγόρων.

Στη συνέχεια, ανέπτυξα το προεκλογικό πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ , ενώ άσκησα οξεία κριτική στα πεπραγμένα των δυο προηγούμενων κυβερνήσεων και επεσήμανα το χαμηλό επίπεδο και την τοξικότητα της αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος της ομιλίας, αφού ευχαρίστησα όλους για την τόσο θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν, κάλεσα σε εντατικοποίηση του αγώνα τις δυο εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, ώστε να πανηγυρίσουμε την εκλογή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους παραπάνω που έκαναν χαιρετισμό, με τίμησαν με την παρουσία τους οι συνυποψήφιοί μου στην Α’ Πειραιά Τάκης Αθανασιάδης, Κατερίνα Βουρεξάκη, Ανδρέας Βροντάκης και Νίκος Σπανάκος, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά Ελίνα Βερυκάκη, καθώς και οι Ανδρέας Ευθυμίου, δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Τάκης Αβραμίδης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Δημήτρης Καρύδης, αντιδήμαρχος Πειραιά και πρώην βουλευτής, Νανά Γλύκα Χαρβαλάκου, αντιδήμαρχος Πειραιά, Κώστας Παπαδημητρίου, Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καρέτσος, Σύμβουλος-Ταμίας του ΔΣΑ, Χριστίνα Πέλκα, μέλος του ΔΣ της ‘Ενωσης Εμμίσθων Δικηγόρων. Επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και πρώην αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, η επίσης περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Αδριάνα Αβραμίδου-Λαμπροπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Γιάννης Κατσαφάδος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά Στάθης Οικονόμου και τα μέλη αυτής Μανώλης Σοφιανόπουλος, Σπύρος Βογιατζής και Λουκιανός Απέργης , ο Πρόεδρος του 5ου Διαμερίσματος και Γραμματέας της Σ.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο ίδιο διαμέρισμα Λεωνίδας Μελάς, η αναπλ. Προέδρου στο 5ο διαμέρισμα Πειραιά και Πρόεδρος του Συλλόγου Εν Πειραιεί Κατερίνα Δουρέκα, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου Μανώλης Αντωνάκος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι του 2ου Διαμερίσματος Πειραιά Χρήστος Μακρής και Ζωή Κεχαγιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Θανάσης Τερζής, οι πρώην αντιδήμαρχοι Πειραιά Στέλιος ΓαΪτανάρος και Δημήτρης Βρόντος, ο πρώην αντινομάρχης Πειραιά Γιώργος Τσιρίδης, το μέλος του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Μελπομένη Μπαρλαμά, ο Γραμματέας της Σ.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Πέραμα Γιάννης Πασσαλής, τα μέλη των Σ.Ε. του 2ου και του 4ου διαμερίσματος Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σωτήρχος και Γεράσιμος Μπουλιέρης, οι πρώην Γραμματείς της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά Λάμπρος Ζαλοκώστας και Μιχάλης Μαλτέζος και Β’ Πειραιά Αντώνης Λιντζέρης, το πρώην μέλος της Ν.Ε. Α’ Πειραιά Θεοδοσία Μαντζαβά, τα ιστορικά και με μεγάλη προσφορά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Α΄Πειραιά Αντώνης Πεφάνης, Νίκος Μουρκάκος, Αλέκος Βασιλείου, Σπύρος Παούρης, Μιχάλης Τυρής , Δημήτρης Φιλιππάκος, οι Μπάμπης, Αντώνης και Γιάννης Ελεύθερος και πολλοί άλλοι. Πάμε δυνατά μέχρι την τελική νίκη!

Την εκδήλωση κάλυψε δημοσιογραφικά το ιστολόγιο Piraeus365.gr

 

 

 

Βασίλης Κατσαφάδος, Κλαίρη Παπά (Piraeus365.gr)

Related Articles

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της ΔΥΠΑ στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά

Το Σάββατο 27 Απριλίου σε περιμένουμε στον Πειραιά στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της...

21 Απριλίου-  Ημέρα Μνήμης: Στρατόπεδο Παπαδογιωργή

Με ένα λουλούδι στο χέρι θα βρεθούμε την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 11:30 το πρωί...

VANOS S.A. at the 31st “Go Maritime” Event

VANOS S.A. had the pleasure of attending the 31st “Go Maritime” Event,...

InTownCheckIn «παρακαλώ προσδεθείτε απογειωνόμαστε» AEGEAN & ATHENS MEDICAL GROUP on board

Και ενώ οι πτήσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς από τα εγκαίνια του ...