Τετάρτη , 17 Ιούνιος 2026
Home Uncategorized Συμμετοχή του Νίκου Βασιλείου σε σεμινάριο με θέμα: “Doing business between KwaZulu-Natal of South Africa and Greece”
Uncategorized

Συμμετοχή του Νίκου Βασιλείου σε σεμινάριο με θέμα: “Doing business between KwaZulu-Natal of South Africa and Greece”

Συμμετοχή του Μέλους της ΔΕ του ΕΒΕΑ κ. Νίκου Βασιλείου σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: “Doing business between KwaZulu-Natal of South Africa and Greece”

 

Στις 23 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: “Doing business between KwaZulu-Natal of South Africa and Greece”, το οποίο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Trade & Investment KwaZulu-Natal και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πρετόρια, σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την Enterprise Greece. Το ΕΒΕΑ εκπροσώπησε o κ. Νίκος Βασιλείου, Μέλος Δ.Ε. και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, ο οποίος απηύθυνε ομιλία αναδεικνύοντας τις εμπορικές σχέσεις και ευκαιρίες της KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής με την Ελλάδα.

Related Articles

ΕΒΕΠ: «Δράσεις, αντιδράσεις και επιδράσεις του πληθωρισμού στην αγορά»

«Δράσεις, αντιδράσεις και επιδράσεις του πληθωρισμού στην αγορά»   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό...

The Ship Finance Academy at Marine Money Week 2026

During our 38th Annual Marine Money Week conference we are pleased to present a...